Megmondom a jövőt!

Ha érdekel a jövő, találkozzunk vasárnap!

Ha valamikor, most nagyon nagy szükség lenne arra, hogy megmondja valaki a jövőt. Nos, én május 10-én vasárnap este megmondom. Igen! A téma: Mi lesz 2020 nyarán és utána???

Mégis mire készüljünk?

Soha nem volt nagyobb szükségünk arra, hogy tudjuk mit hoz a jövő...

Miért jósolgatok én itt?
A válasz egyszerű

Azért gondoltam, hogy tartok egy ilyen egészen egyedülálló programot, mert a témában a korábbi jóslatok nagyon pontosra sikerültek és nagyjából minden úgy alakult, ahogyan előre láttam vagy láttuk, attól függően, hogy egyedül vagy csoportban meditáltunk.

A program ötletét egy ingatlannal foglalkozó ügyfelem adta, aki nagyon aggódik azon, hogy mi lesz a közeljövőben az ingatlanpiaccal és a megélhetésével, úgyhogy megkért nézzük meg együtt. Így is tettünk és a konzultáció végére sokkal okosabb lett. Az eredményeket természetesen megosztom veletek is vasárnap.

A jóslatok vagy nevezhetjük jövőbenézésnek nagyon hasznosak, mivel rengeteg olyan kérdést zárnak rövidre, amit az ember egyszerűen azért nem tud megoldani, mert normál tudatállapotban nem képes érzékelni, csak elemezni. Márpedig az a tapasztalatom, hogy a felnőtt élet egyik legfontosabb és állandó kérdése ez a két szó: Mi lesz?

Így láttam a jövőt

Most ezek az információk nyilvánvalóak.
De kérlek ne feledd, hogy ezt március végén írtam le, amikor még senki nem tudott semmit.
1. Május 1-re fog megváltozni a viszonyunk a járványhoz.
2. Addig semmiben nem lesz lényegi változás, utána fokozatos feloldás várható.
3. Először vidéken lesznek engedmények.
4. Bár most nincsenek maszkok, hamarosan lesznek, de nem lesz megegyezés abban, hogy kellenek-e.
5. Június elsejétől fog valódi változás kezdődni. (Ez nagyon valószínű, de még nem vagyunk ott.)
6. Júniusban még a járvány és a kormány is marad.

A jóslásnak akkor van értelme...

...ha megmondjuk a jövőt úgy, ahogyan lesz.

Van egy csomó féle jóslás és jós is és nem mindenki törekszik arra, hogy valódi információkat adjon, inkább összevissza beszél és igyekszik nagyon misztikusnak tűnni. Például: „Két sereg csatájából az erősebb kerül ki győztesen, a másik elbukik.” Nyilván a csata elején is van egy erősebb, de a végén, aki győz, az lesz az erősebb. Ez hagyományosan az ősi (Delphoi) jövendőmondó iskola alapelve, hogy addig tekerem a szavakat, amíg minden mindent jelent.

A másik nagy alapiskola a határozottan mondok valamit, aztán lesz, ami lesz. Például: „A férfival, életed szerelmével a Deák téren fogsz találkozni pontban délben.” (Hát, reméljük a legjobbakat, 20.000 Ft lesz.)

Én inkább az irányokban és a legvalószínűbb energetikai kimenetben gondolkozom, ha jóslatokról van szó és ez elég jól működik. Határozottan 80% fölötti pontossággal dolgozom, de persze megvannak a korlátaim. Ezekről majd beszélek a vasárnapi szeánszon. A jövőbe nézéssel összességében az a tapasztalatom, hogy rendkívül fontos segítséget nyújthat mindenkinek, aki éretten tudja kezelni a kapott információkat.

Több mint tíz kérdés a jövőről!

A következőkre keresünk minél pontosabb választ

1. Mikor és hogyan lesz vége a karanténnak?
2. Lesz-e vagy van-e már valóban működő oltóanyag?
3. Mi lesz velünk nyáron? Megyünk-e idén nyaralni?
4. Hogyan és mikor áll vissza a gazdaság?
5. Mi az, ami biztosan változni fog a közeljövőben?
6. Meginog-e vagy erősödik a kormány?
7. Mi lesz velünk szeptembertől?
8. Milyen munkahelyekre lesz szükség?
9. Mik a hazugságok a koronavírus körül?
10. Mi tehetünk saját magunkért és a szeretteinkért?
11. Van-e még a közeljövőben valamitől félnivalónk, amit egyelőre nem is sejtünk?

+ Bónusz: Általános kérdések tőletek.

Szeretnéd megtudni a jövőt?

Hogy ennek a merőben új és szokatlan karantén és víruskorszaknak mikor lesz vége?

Szeretnél egy kicsit jobban eligazodni abban, hogy mi vár ránk nyáron? És főleg mi vár ránk szeptembertől? Nos, ennek semmi akadálya. A jövő, ha pontosan nem is megmondható, belátható, kifürkészhető és ez éppen elegendő ahhoz, hogy arra készülj, ami nagyjából történni fog veled és ne arra mit gondolsz vagy elképzelsz, hogy történni fog.

"a tarot kártya segítségével kirakjuk a választ a kérdésre, majd intuitív módon ellenőrizzük azt"

A jóslás folyamata ezen a vasárnapon

A feltett kérés megválaszolása két lépcsőben fog történni. Az elsőben a tarot kártya segítségével kirakjuk a választ a kérdésre, majd intuitív módon ellenőrizzük azt. Ha tudsz meditálni és van kedved, szívesen fogadom a segítséged és a hozzászólásaid.

A jövendölést segítő magasabb szellemiség (meghívott vendég): Hermész Tirsztmegisztosz Toth lesz, akinek például a Smaragd Táblákat és a Tarot kártyát mind filozófiát, és mint jóseszközt is köszönhetjük

Komplex zárómeditáció

Türelem, intuíció, könnyebb döntés

A programot egy komplex meditációval zárjuk, ami fejleszti a türelmet, az intuíciót és segít könnyebb döntéseket hozni a jövővel kapcsolatban.

A program ára

01

2.500 Ft

MIÉRT NEM INGYENES A PROGRAM?

Az a tapasztalatom, hogy a modern ember nem veszi komolyan azt, amiért nem ad pénzt. Ha ingyen kap valamit, akkor azt valamiért automatikusan értéktelennek tartja. Ezért kell fizetni, semmi másért. A program díja nyilvánvalóan szimbolikus. De a program maga biztosan hasznos lesz.

Nagyon komolyan gondolom, hogy készülni kell és hatékonyan kell készülni a koronavírus lecsengése utáni új korszakra, mert aki most nem fejlődik, annak akkor, amikor elmúlik a karantén időszaka, nagyon nehéz lesz behozni a lemaradást.

Ha úgy döntesz, inkább ingyenes programot szeretnél, akkor a mondat végén kattintgatva találsz online meditációkat és kurzusokat is. MEDITÁCIÓ,HIPNÓZIS, ENERGETIKA, OMYNO

JELENTKEZÉS

AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE ÉS ELKÜLDÉSE MÉG CSUPÁN A JELENTKEZÉSED SZÁNDÉKÁT JELZI FELÉNK. A JELENTKEZÉSED VÉGLEGESÍTÉSÉHEZ KI KELL TÖLTENED EGY HIVATALOS JELENTKEZÉSI LAPOT, AMIT AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAPON MEGADOTT E-MAIL CÍMEDRE KÜLDÜNK EL ÉS BE KELL FIZETNED A KURZUS DÍJÁT!

A program időpontja

01

Május 10. vasárnap
21:00-23:00

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

Jelentkezés emailben

Ha a jelentkezési lapot valamilyen technikai okból nem tudod kitölteni, akkor ne bosszankodj, hanem az omynoakademia@gmail.com címre írj egy emailt.  Ebben az esetben a jelentkezésed manuálisan rögzítjük és egy munkanapon belül (a szombat, a vasárnap és az ünnepnapok tehát kivétel) igyekszünk visszajelezni.  A jelentkező mailedben a következő adatokat add meg: Tárgy: Jelentkezés az Együttállás Tanfolyamra Név; Születési dátum; Telefonszám; Email cím; Amiért jelentkeztem;. További bejegyzésre vagy szövegírásra nincs szükség.

Köszönjük: Omyno Akadémia Csapata

HA TÖBBET AKARSZ TUDNI

Ha többet akarsz tudni rólam és az akadémiáról, akkor klikkelj a kép alatt található BEMUTATKOZÁS gombra.