Spirituális tanácsadó
és tréner képzés

2023. október 14-15., október 28-29.

Átfogó, gyakorlati és komplex ismeretek.
Minden, amit ezen a képzésen elsajátíthatsz a láthatatlan világról jól használható, hatékony, más gyakorlatokkal és tapasztalatokkal is kitűnően összehangolható eszköztárhoz segít hozzá.

A képzés elvégzésével spirituális szolgáltatás indítható (TEÁOR: 9609 Mns egyéb személyi szolgáltatás)
Regisztrált magyarországi felnőttképzés - Nemzetközileg is regisztrált képzés: International Alliance of Personal Growth
Személyesen vagy online is végezhető
4 HELY MARADT!

(A képzés FAR regisztrációs száma: K/2023/090884)

Professzionális képzés

Ez a professzionális képzés a láthatatlan világ mély és tapasztalatokkal teli megismeréséről szól. A hétköznapokban és a praxisodban egyaránt nagyon jól működő szemléletmódot és technikákat tanulhatsz meg. Ha pedig szeretnél a gyakorlatban tanácsadóként elhelyezkedni vagy már tanácsadóként dolgozol, akkor ezt a képzést nem csak kiemelkedően hasznosnak, hanem nagy valószínűséggel nélkülözhetetlennek fogod találni.

A képzés személyesen vagy online is végezhető

Ha szeretnél online csatlakozni, annak nincs sem térbeli, sem időbeli akadálya, hiszen a képzés anyaga számodra és a képzés személyes résztvevői számára is, elérhető a képzés ideje alatt.

A képzésről általában

Napjainkban egyre többen ismerik fel a láthatatlan világ létezését és döbbenek rá saját spirituális fejlődésük fontosságára. Akárhol is tartasz az úton, mindenképpen nagy segítség, ha rendelkezel egy olyan szemléletmóddal, ami letisztult, egységes és az elmélet mellett nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati ismeretek hatékony alkalmazására. Ez a szemléletmód azután segít neked eligazodni az életed folyamatában és támogat abban is, hogy másoknak segíthess.

A spirituális tanácsadó és tréner képzés arra az alapgondolatra épül, hogy a legjobb tanárok általában kíváncsi tanulók is, akik egyszerre lelik örömüket a tanulásban és tanításban.

Képességfejlesztés és személyiségfejlődés

1. Megtanulsz másokhoz jobban kapcsolódni

2. Nagyon mély belső utazásokat leszel képes vezetni

3. Megérted mire jók és mire nem a konfliktusok és a betegségek

4. Képes leszel személyiségprofilt alkotni egy perc alatt

5. Képes leszel a láthatatlan világ segítőinek támogatásával dolgozni

6. Hatékony és eredményes eszközökkel bővül az eszköztárad

7. Megtanulsz üléseket levezetni professzionálisan és magas hatékonysággal

Tanácsadó és térner a gyakorlatban

Mit csinál egy spirituális tanácsadó?

A legfontosabb különbség a tanácsadók, terapeuták, segítők között az alapvető felfogásban van. Egy spirituális tanácsadó abból indul ki, hogy az ember a test-lélek-szellem hármasságában működik, és a hármasság mindhárom eleme egyszerre fontos. Az alapfelfogás másik lényeges eleme, hogy az élet és a halál ciklikus körforgás, amelynek célja a megtapasztaláson keresztüli fejlődés. Magasabb szempontból tehát nincs kezdet és vég, mindenki valamilyen életfeladattal jön erre a világra, és a sérüléseink jelentős része abból fakad, hogy ezt a feladatot nem értjük vagy a feladattal nem szeretnék együttműködni. A spirituális tanácsadó érti, hogy az elakadások, blokkok, hogyan oldhatóak, illetve a folyamatoknak milyen kimenetele várható. A tanácsadás jellemzően kevés 1-4 alkalomból áll, amikor az érdeklődő megkapta a választ a kérdésére és megértette azt, akkor a tanácsadás folyamata véget ér.

Mit csinál egy spirituális tréner?

Normál esetben egy tréner vagy coach az ügyfele számára fontos célok elérésén dolgozik az ügyféllel közösen, és a folyamat véget ér a cél elérésekor. A spirituális tréner kifejezetten az ügyfele spirituális fejlődésére összpontosít. Abban segíti, hogy az ügyfél képességei fejlődjenek és megértése a láthatatlan világgal, a belső mesterrel, a korábbi életekkel és az életcéljával összhangban legyen. A spirituális tréner bár dolgozhat célokkal, nem elsősorban a célok elérésére, hanem az odavezető út mélyebb megtapasztalására helyezi a hangsúlyt. A tréningek tehát elsősorban a tapasztalatokra összpontosítanak. Ezek a tréningfolyamatok jellemzően hosszabb ideig tartanak és hatásukra az ügyfél elsősorban mélyebben megérti önmagát, az életét, az életfeladatát. Csupán második szempont, hogy a kitűzött célok is maradéktalanul megvalósuljanak.

Kérdések és problémák, amelyekre személyre szabott választ tudsz majd adni

Mi az életfeladatom?

Hogyan fejlődhetek spirituálisan?

Milyen elakadás vagy spirituális ok áll a betegségem hátterében?

Mit kezdjek az emberekkel az életemben?

Hogyan vegyem fel a kapcsolatot halott szeretteimmel?

Mit tegyek, ha már felvettem velük a kapcsolatot?

Hogyan legyek gazdag? Lehetek-e egyáltalán?

Miért alakult az életemben egy-egy helyzet éppen úgy, ahogy?

Hogyan oldjam a stresszt az életemben?

Egy adott élethelyzetnek mi a legvalószínűbb kimenetele?

A két hétvége tematikája

01

I. Hétvége
Stabil alapok

Blokkok, elakadások, hitrendszerek oldása
Ülésvezetés alapok
A kapcsolódás haladó technikái
A láthatatlan világ energetikájának használata
Szellemekkel, entitásokkal való munka
Karmikus kapcsolatok a hétköznapokban
Reinkarnáció a spirituális üléseken
Munka a saját és mások belső mesterével
Az életfeladat megtalálása és megértése
Jövőtervezés az üléseken
Párhuzamos dimenziók lehetősége

02

II. Hétvége
Haladó ismeretek

Ülésvezetés professzionális szinten
Betegségek kialakulásának megértése
Életterv olvasás elméletben és gyakorlatban
Testolvasás elméletben és gyakorlatban
Jelek a testen
Analóg gondolkodás
Transz- és relaxációs technikák
Elengedéstechnika az üléseken
Transzformáció a gyakorlatban
A megvilágosodás megértése és elfogadása
Reklám és marketing a gyakorlatban

Aki a képzést elvégzi, képes lesz meghatározni a saját szakmai identitását és azon a szinten elindítani a munkát másokkal. Képes lesz továbbá, jóval árnyaltabban látni a segítő szakmát. A megfelelő ismeretek elsajátítása után, átláthatóvá válik a teljes szakmai és üzleti horizont. Ezekkel az ismeretekkel könnyebben tudja majd meghatározni a saját tevékenységét és az árait.

Aki tehát ezen a képzésen részt vesz, képes lesz egy ülést vagy üléssorozatot nagyon magas szinten levezetni. Olyan technikákat és szemlélet módot is megismer, amikkel meg tudja mondani egy betegség vagy elakadás kialakulásának az okát. Megérti mi oldható, javítható és gyógyítható és mi nem. A képzés elvégzése után az ügyfelekkel való munka természetessé válik.

A két hétvégés képzés időpontjai

A KÉPZÉS MINDEN MEGJELÖLT NAPON 10:30-TÓL 17:30-IG TART

01

2023. október 14-15.

02

2023. október 28-29.

A képzés online is elérhető

HA NEM TUDSZ SZEMÉLYESEN ELJÖNNI, AKKOR VÉGEZD ONLINE

Ha szeretnél részt venni a képzésen, annak nincsen sem tér, sem időbeli akadálya hisz a képzés anyaga számodra és a képzés személyes résztvevői számára is, elérhető a tanfolyam ideje alatt.

Az online anyag mindenki számára elérhető lesz, annak is aki személyesen vesz részt rajta. A képzés szempontjából sem árban, sem bármi másban nem teszünk különbséget élő jelenlevők és online résztvevők között.

A képzést nem streameljük, tehát nem adjuk élőben és nem a nyers, élő felvételeket tesszük elérhetővé. Vágást és szerkesztést követően a könnyen követhető formátum elérhető egy védett szerveren. Ennek szakmai és etikai megfontolások mellett az az oka, hogy az élő online követés alkalmából túl sok lenne a holtidő, úgy mint a pl. ebédszünet, gyakorlatok stb.

A képzés ára 195.000 Ft

AZ UTOLSÓ 4 HELY EGYIKE KEDVEZMÉNNYEL CSAK 117.000 FT

AZ UTOLSÓ 4 HELY EGYIKE - 40%

01

195.000 Ft helyett most 117.000 Ft
4 főnek

57.000 Ft előleg befizetésével biztosíthatod a helyed

A fennmaradó 60.000 FT-ot fizetheted
2023. október 25-ig

Az árképzésről

A tanfolyam célja, hogy nagyon mélyen elmerülj mind a láthatatlan világgal kapcsolatos témák alapos megismerésében, mind a spirituális ülések vezetésében. A tapasztalat azt mutatja, hogy az emberi és spirituális problémák megértésén és megoldásán túl az ülések helyes vezetése önmagában egy külön képesség, amit általában egyáltalán nem tanítanak, jobb esetben is csupán érintőlegesen foglalkoznak vele. Aki jártas a fenti témákban még mindig nem dőlhet hátra, mert hiába a kimagasló szakértelem, ha az nincs megfelelően kommunikálva. A marketing tehát szintén nagyon fontos része a teljes képnek.

A spirituális tanácsadó és tréner képzés egy nagyon intenzív, online is elérhető kiemelkedően hatékony kurzus, ahol csak azzal foglalkozunk, ami segítséget nyújt neked, hogy jól működő praxist alakíts ki és működtess. Ezen a két hétvégén sallangok és fölösleges mellébeszélés nélkül a spirituális praxisépítés és ülésvezetés teljes képét megmutatjuk és megtanítjuk neked.

Ezen a képzésen tehát legalább 5 igazán fontos dologból alaposan felkészülsz +1 bónusz a nemzetközi regisztráció. 1. Spirituális ismeretek, 2. Ülésvezetés, 3. Technikák, 4. Hosszabb folyamatok vezetése, 5. Üzleti modell és marketing +1. Magyar és nemzetközi regisztráció. Ha ezt az öt témát máshol szeretnéd megtanulni, akkor biztos lehetsz benne, hogy a jelenlegi képzés árának többszörösét kell kifizetned.

A két hétvége után valóban úgy fogod érezni, mintha legalább öt különböző tanfolyamot végeztél volna el.

UTOLSÓ 4 HELY KEDVEZMÉNYESEN

A képzések jellemzően teltházasak, az utolsó pillanatokban ritkán van hely, így tényleg érdemes már akkor lefoglalni a helyed, ha tudod, hogy jönni akarsz, vagy meg akarsz lepni valakit ezzel a tanfolyammal.

Kedvezményes árral vásárolt jegyek előfeltétele, hogy időben jelentkezz. Ha nem jelentkeztél időben és a határidő lejárt, vagy ami általában bekövetkezik, hogy a képzés betelt, akkor már nem tudunk sem kedvezményt, de sokszor helyet sem biztosítani a tanfolyamon. Nagy baj azért nincs, csupán várnod kell a következőig.

A képzés regisztrált a magyar FAR nyilvántartásban. Az ár tartalmazza a nemzetközi regisztrációt, a magyar és a nemzetközi oklevelet. A képzés elvégzése után spirituális tevékenység vállalkozásként indítható a 9609 TEÁOR számon.

A kurzus végén

Magyar nyelvű oklevél

A képzésről több oklevelet is kapsz. A magyar nyelvű oklevél elsősorban azok számára lehet fontos, akik itthon szeretnének üléseket vezetni.

Nemzetközi regisztráció

Tevékenységed az I.A.P.G. (International Academy of Personal Growth) nemzetközi szervezet regisztrált tagjaként folytathatod.

Oklevél a regisztrált felnőttképzésről

Mivel a képzést Magyarországon, a magyar szabályozásnak megfelelően végzed, az itthoni felnőttképzés is igazolja a végzettséget, a képzés nem minősül külön szakmának és egészségügyi tevékenységre nem jogosít.

Egy új karrier lehetősége - A képzés elvégzése után semmi sem állja útját egy új karrier elkezdésének.

Helyszín

1066 BUDAPEST, MOZSÁR U. 2. EMELETI RENDEZVÉNY KÖZPONT

EMELETI RENDEZVÉNY KÖZPONT

2023.

október 14-15.
október 28-29.

Jelentkezés

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése még csupán a jelentkezésed szándékát jelzi felénk. A jelentkezésed véglegesítéséhez a megadott e-mail címedre elküldünk minden további információt!

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

Gyakran ismételt kérdések

1,  A képzés elvégzését igazoló diplomával indíthatok-e praxist?

Igen.  Nemzetközileg regisztrált spirituális tanácsadói végzettséged lesz, magyar felnőttoktatási (FAR) regisztrációs számmal.

2,  Milyen teáor számon indíthatok praxist?

Teáor: 9609 Mns egyéb személyi szolgáltatás.

3,  Én nem akarok tanácsadó lenni, csak tanulni szeretnék a láthatatlan világról. Érdemes eljönnöm?

Egyértelműen igen. Nagyon hasznos lesz, és az biztosan nem árt neked sem, ha vannak diplomák a fiókodban.

4,  Sokféle képzést elvégeztem már. Az itt tanult technikák kombinálhatók-e más tanításokkal és technikákkal?

Igen. A képzés tananyaga önmagában egy egység, ami felkészít bármilyen spirituális téma alapos ismeretére. Ugyanakkor tökéletesen kiegészíthető más képzésen elsajátított ismeretekkel.

Mi a tanácsadó és mi a tréner?

Tanácsadó

A tanácsadók jellemzően rövidtávú segítséget nyújtanak. A hozzájuk fordulóknak aktuális kérdései, problémái vannak, amire azonnali választ szeretnének kapni. Szakterületük az Igen/Nem jellegű kérdések megválaszolása a kérdező bevonása nélkül.

Tréner

A trénerek eszköztárában a rövidtávú segítség lehetősége korlátozott. Ritkán adnak választ az Igen/Nem természetű kérdésekre. Sikereket a nagyobb horderejű, az élet stratégiai kérdéseit megoldó problémákban könnyebben érnek el.

Tanácsadó és tréner

A tanácsadó és tréner képes a két egyébként alapvetően más szemléletmódú felfogást integrálni és eldönteni, hogy milyen helyzetben melyiket alkalmazza. A megfelelő felkészültség biztosítja a tanácsadó és tréner segítőnek a szakmai szabadságot.

Információk összefoglalva

Érdemes lefozózni a képernyőt!

01

Időpontok
2023. október 14-15., október 28-29.

02

Helyszín
1066 Budapest Mozsár u. 2.

03

A képzés ára 195.000 Ft
kedvezménnyel 117.000 Ft

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Torma Krisztina
Telefon: +36 30 889 3020
E-mail: omynoakademia@gmail.com