Meditációs és Spirituális Alapképzés
Harmónia és hatékonyság a mindennapokban

Lépj be a láthatatlan világ kapuján! Fordítsd megszerezett ismereteid egy egészségesebb, bőségesebb és harmonikusabb élet megteremtésére

2021. szeptember 18-19.

SPIRITUALITÁS ÉS MEDITÁCIÓ

Az Önmagaddal való törődés gyakorlata és művészete

Amikor a meditációról beszélünk, sokaknak a bölcs keleti guruk szinte isteni nyugalma jut eszébe, vagy olyan tanítások, amelyekkel a hétköznapi életben nem nagyon tudunk mit kezdeni. Valójában sem Keletre nem kell elmenni, sem gurunak nem kell lenni ahhoz, hogy hatékonyan meditáljunk és a meditáció által hozzáférjünk saját benső bölcsességünkhöz. A meditáció során a mindennapi rohanásban beszűkült, befeszült tudati és testi működés nyugvópontra talál, ugyanakkor kitágul, és jótékony fiziológiai és pszichés folyamatok sora indul el. A gyakorlatok hatására visszatérünk központunkba, felvesszük a kapcsolatot Önmagunkkal, valamint a minket körülvevő, eddig nem tudatosított, láthatatlan világgal egyaránt.

Ez a képzés nem azt a célt szolgálja, hogy egy specifikus meditációs technikát sajátíts el. Ez a képzés abban segít, hogy megértsd, mi is a spiritualitás valódi jelentősége és hogyan illeszkedik ebbe a meditáció. Nem elmélkedünk, hanem strukturált keretet adunk annak, hogy saját, mély, valós tapasztalatokat szerezz arról a belső és külső világról, amelynek a létezéséről korábban nem is tudtál vagy csak sejtéseid voltak róla – ez a képzés valódi lényege.

Várunk szeretettel, akkor is, ha érdeklődsz a spiritualitás iránt, de kételyeid vannak, hogy ez “Neked való-e”, illetve akkor is, ha már aktívan barátkozol a meditáció és a relaxáció gondolatával, csak nem tudod, honnan indulj el, hogyan építsd be ezeket a mindennapjaidba. Akkor is szeretettel várunk, ha már egy ideje “ezt az utat járod”, akár rendszeresen végzel meditációt vagy más spirituális gyakorlatot, viszont szeretnéd az ismereteidet mélyíteni, a működésüket jobban megérteni. Akárhol is tartasz a tanulási folyamatban, ezen a képzésen arra fektetünk hangsúlyt, hogy a megismert eszközöket és megszerzett tudást a lehető hatékonyabban képes legyél felhasználni a céljaid elérésére.

A következő képzés időpontja:

01

2021. szeptember 18-19.
10:00-tól 17:00-ig

„Olyan meditációs technikák gyűjteményével találkozhatsz itt, amelyeket már másnap beilleszthetsz a hétköznapjaidba."

A Meditációs és Spirituális Alapképzés segít megérteni, hogy hogyan alakulnak ki a feszültségek, miért keletkezik valójában stressz, valamint hogy miért játszik ezekben a folyamatokban óriási szerepet a figyelem. Megismerjük a meditáció és a relaxáció jótékony hatásait, de hogy ezek a hatások valóban érvényesülni tudjanak, a hangsúly nem az elméleti ismereteken, hanem a gyakorláson lesz.

Nem specifikus meditációs technikákat (transzcendentális meditáció, vipaszana meditáció, zen meditáció stb.) tanulunk, hanem átfogó jelleggel mélyülünk el a meditáció és a relaxáció világában, hogy minél több saját tapasztalatot szerezz, és hogy ennek birtokában kialakíthasd a számodra leginkább megfelelő, a mindennapi életedbe könnyedén beépíthető rendszeres gyakorlást.

Megnézzük, hogy mi is a köze a meditációnak a spiritualitáshoz, valamint hogy a meditálás révén hogyan tudsz egyre inkább spirituálissá válni. Ez a képzés nem egy szűk értelemben vett meditációs kurzus, hanem a meditáción keresztül betekintés a spiritualitás világába, segítség Önmagad és az életed sokkal jobb megértéséhez, ezáltal kulcs a változtatás képességéhez.

ISMERJ MEG

különböző

 • figyelemedző gyakorlatokat,
 • ellazító technikákat,
 • légzésmódokat,
 • relaxációfajtákat,
 • meditációs típusokat.

ÉRTSD MEG,

hogy

 • milyen módon alakulnak ki az életedben levő feszültségek,
 • mi a stressz valódi oka,
 • hogyan születnek meg ténylegesen döntéseid,
 • milyen szerepet játszik ebben a folyamatban a tudat és a tudattalan,
 • mi az a szív-agy koherencia,
 • hogyan kapcsolódsz be a nagy információs-energetikai rendszerbe,
 • mi a különbség a pozitív megerősítések és a valódi átalakulás között,
 • hogyan működik az önprogramozás.

ÉLD ÁT,

az érzést, amikor

 • a figyelmedet kiviszed a fejedből,
 • kitágítod a tudatodat a testeden kívülre,
 • feloldódnak a fizikai test határai,
 • elkezded érzékelni a láthatatlan világot,
 • kapcsolatba lépsz a felső vezetéseddel.

TAPASZTALD MEG,

hogy

 • mit jelent a figyelem kontrollálása,
 • hogyan tudod kitágítani az érzékelésedet,
 • milyen változások érhetőek el a légzés szabályozásával,
 • hogyan tudsz váltani a tudatállapotok között,
 • milyen hatásai vannak egy mély relaxációnak,
 • hogyan működnek a hipnotikus szuggesztiók,
 • hogyan juthatsz plusz információkhoz meditációs tudatállapotban,
 • hogyan működik a meditáció mint terápiás eszköz.

A meditáció és spiritualitás alapképzés tematikájából:

01

Első nap

Meditációs alapok: testtartás, fókusz, légzés

A meditáció lényege: a változás és változtatás lehetősége

Az érzékelés kitágítása

A meditáció mint önprogramozás

A feszültségek valódi oka

A figyelem szerepe és irányítása

A légzés ereje

Stresszoldás a mindennapokban

Érzelmi és/vagy racionális döntéshozatal?

Szavak nélküli kapcsolódás önmagunkhoz

02

Második nap

Tudatállapotok helyes használata

A belső folyamatok és külső jelek megértése

Kapcsolatteremtés másokkal

A spiri és spiritualitás közötti különbség

Relaxációs technikák

Hipnózis alapok

Találkozás a belső mesterrel

Energetikai védőpajzs építése

Az életfeladat lényegének megértése

A tanfolyam ára

29.000 Ft/fő
Kérjük, vedd figyelembe, hogy a jelentkezésed csak akkor válik érvényessé, ha kitöltötted az alábbi jelentkezési lapot és átutaltad a részvételi díjat.

„Megtanulni meditálni a legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak ebben az életben.”

Szögjal Rimpocse

Rólam

Szia! Kiss Kittinek hívnak, és ha jelentkezel a képzésre, akkor együtt fogjuk tölteni ezt a hétvégét.

Amit rólam talán tudnod érdemes: körülbelül tíz éve foglalkozom jógával, néhány éve masszázzsal. Szexuálterapeuta képzettséggel rendelkezem, jelenleg pedig természetgyógyászatot tanulok. Mint a legtöbben, én is először a saját elakadásaim, kihívásaim miatt kezdtem el olyan eszközöket, módszereket keresni, amelyekkel a különböző életterületeket szerettem volna harmonizálni. Így találtam rá az Omyno Akadémiára és a meditációs terápiára is nagyjából hét-nyolc évvel ezelőtt.

A meditációs terápiát és a jógát tekintem annak a két fő, egymást támogató és kiegészítő eszközrendszernek, amelyek saját életemben a legtöbbet segítettek és segítenek a különböző feszültségek és blokkok kezelésében. Miután megtapasztaltam hatékonyságukat, és az életem fokozatosan átalakult, úgy kezdtem el a "segítő kanapé" és a jógamatrac másik oldaláról alkalmazni őket, támogatva mások életének átalakulását.

Az Omyno Akadémia alapítójával, Salinger Richárddal együtt vezetjük az Akadémia Haladó Tanfolyamát, amelynek a célja olyan támogató szakemberek képzése, mentorálása, akik megfelelő hozzáállással, tudással és képességekkel tudják kísérni a hozzájuk segítségért fordulókat.

Néhány szót rólam is

Salinger Richárd vagyok, író, meditáció és hipnózis oktató, segítő szakember és az Omyno Akadémia alapítója. Kittit azért kértem föl, hogy tanítson az Akadémián, mert úgy láttam, hogy kiterjedt szakmai felkészültsége mellett mély ismeretei, megtapasztalásai vannak a meditációról és a spiritualitásról. Ezeket nem csak ismeri, de képes a gyakorlatokat hitelesen bemutatni és egyszerűen, érthetően megtanítani.

Ezt a hétvégét Kitti vezeti, én pedig egy modult tartok, azt, ami az Életfeladatról szól: az életedben megjelenő jelek, szimbólumok, a számmisztika és az energetika szintjein egyaránt körüljárjuk, megvizsgáljuk, hogy mi a valódi életfeladatod. Az elmúlt évtizedben nagyon sok embernek - például önmagamnak is - segítettem megtalálni és elfogadni az életfeladatát, ezáltal jobban megérteni az életét.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a megfelelő alapok elsajátítására érdemes egy külön hétvégét fordítani. Ezért döntöttünk úgy, hogy indítunk egy olyan meditációs és spirituális alapképzést, ami rettenetesen hiányzik a hazai repertoárból. Ezen a hétvégén érthetően és gyakorlatokkal alátámasztva mutatjuk meg a nyugati gondolkodást tanultak számára, hogy mit is jelent a meditáció, a belső út és a láthatatlan világ, valamint hogy a spirituális élet nem egy zavaros vagy misztikus massza, hanem egy lehetséges út a harmonikusabb élet felé.

„Ez a képzés a meditációról és a spiritualitásról a nyugati gondolkodásmódú embereknek szól.”

2021. szept. 18-19.

Mozsár Kávézó és Étterem

Emeleti Színházterem
Budapest
Nagymező u. 21.
1065

JELENTKEZÉS

AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE ÉS ELKÜLDÉSE MÉG CSUPÁN A JELENTKEZÉSED SZÁNDÉKÁT JELZI FELÉNK. A JELENTKEZÉSED VÉGLEGESÍTÉSÉHEZ A MEGADOTT E-MAIL CÍMEDRE ELKÜLDÜNK MINDEN TOVÁBBI INFORMÁCIÓT!

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

Ha kérdésed van...
www.omynoakademia.hu

Lehetőségek a fejlődésre

Ha ez után a hétvége után szeretnél tovább haladni a meditáció, az önfejlesztés, a láthatatlan világ és a spiritualitás útján, akkor erre az Omyno Akadémia számos lehetőséget kínál. Talán csak újabb technikákat szeretnél megismerni, talán hatékonyabb, mélyebb módszereket szeretnél elsajátítani. Talán szeretnéd ennek a nagyon nyitott és elfogadó közösségnek a támogató erejét megtapasztalni, annak a részeseként fejlődni. Talán korregressziót, Tarot vetést, Omynót vagy valami egészen mást szeretnél megtanulni, példul hogy hogyan tudsz segíteni másoknak is. Az Akadémián mindegyikre adódik lehetőség. Az utad egy későbbi szakaszában lehet, hogy kollégák leszünk a segítő szakmában, esetleg még iskolát is alapítasz.
Akárhogyan is döntesz, akármilyen módszerek megtanulásával szeretnél továbbhaladni, biztos lehetsz benne, hogy a Meditációs és Spirituális alapképzés stabil, szilárd alapokat nyújt számodra.