Meditációs és Spirituális alapképzés
Tanulj meg meditálni

Első lépés a láthatatlan világ megismerése felé

2021. szeptember 19-20.

MEDITÁCIÓ

Az Önmagaddal való törődés művészete

Annak ellenére, hogy amikor a meditációról beszélünk, sokaknak a bölcs keleti guruk szinte isteni nyugalma jut eszébe, valójában sem Keletre nem kell elmenni, sem gurunak nem kell lenni ahhoz, hogy hatékonyan meditáljunk és a meditáció által hozzáférjünk saját benső bölcsességünkhöz. A meditáció során a mindennapi rohanásban beszűkült, befeszült tudati és testi működés nyugvópontra talál, ugyanakkor kitágul, és jótékony fiziológiai és pszichés folyamatok sora indul el, amelyek következtében visszatérünk központunkba, felvesszük a kapcsolatot Önmagunkkal, valamint a minket körülvevő, eddig nem tudatosított, láthatatlan világgal.

Ez a képzés nem azt a célt szolgálja, hogy egy specifikus meditációs technikát sajátíts el. Ez a képzés abban segít, hogy megértsd a meditáció és a spiritualitás valódi jelentőségét azáltal, hogy saját, mély, valós tapasztalatokat szerzel róla. Várunk szeretettel, akkor is, ha még csak barátkozol a meditáció gondolátaval, és akkor is, ha már meditáltsz, de szeretnéd egy tágabb kontextusba helyezni a meditációs gyakorlást és a mindennapi életedben hatékonyan alkalmazni azt.

A Meditációs és Spirituális Alapképzés segít megérteni, hogy hogyan alakulnak ki a feszültségek, miért keletkezik stressz, valamint hogy miért játszik ezekben a folyamatokban óriási szerepet a figyelem. Megismerjük a meditáció és a relaxáció jótékony hatásait, de hogy ezek a hatások valóban érvényesülni tudjanak, a hangsúly nem az elméleti ismereteken, hanem a gyakorláson lesz.

Nem specifikus meditációs technikákat (transzcendentális meditáció, vipaszana meditáció, stb.) tanulunk, hanem átfogó jelleggel mélyülünk el a meditáció és a relaxáció világában, hogy minél több saját tapasztalatot szerezz, és hogy ennek birtokában kialakíthasd a számodra leginkább megfelelő, a mindennapi életedbe könnyedén beépíthető rendszeres gyakorlást.

Megnézzük, hogy mi is a köze a meditációnak a spiritualitáshoz, valamint hogy a meditálás révén hogyan tudsz egyre inkább spirituálissá válni. Ez a képzés nem egy szűk értelemben vett meditációs kurzus, hanem a meditáción keresztül betekintés a spiritualitás világába, segítség Önmagad és életed megértéséhez.

Ismerd meg a meditációt
Tanulj meg helyesen lélegezni
Értsd meg a spirituális és ezoterikus iskolák tanításait
Tanulj meg jelen lenni
Gyakorold az öngyógyítást meditációval
Tanuld meg, hogyan változtathatsz az életeden
Pillants be különböző technikákkal a láthatatlan világba
Gyakorlod az érzékelés legkülönbözőbb formáit

A meditációs és spirituális alapképzés tematikája

01

Első nap

Meditációs alapok: testtartás, fókusz, légzés

Változás és változtatás meditációval

A meditáció mint önprogramozás

Stresszoldás a mindennapokban

A feszültségek oka: a meg nem értés, ragaszkodás

A spiri és spirituális közötti szakadék

Kapcsolatteremtés és kapcsolódás

Szavak nélküli kapcsolódás önmagunkhoz

02

Második nap

Tudatállapotok helyes használata

A belső folyamatok és külső jelek megértése

Találkozás a belső mesterrel

Gyakorlati meditáció a kapcsolatteremtés következő szintjéhez

Légzéstechnikák, a légzés valódi erejének a megértése

Energetikai védőpajzs építése

Az életfeladat lényegének megértése

Saját életfeladatod megértése

A tanfolyam ára

29.000 Ft/fő
Kérlek vedd figyelembe, hogy a jelentkezésed csak akkor válik érvényessé, ha kitöltötted az alábbi jelentkezési lapot és átutaltad a részvételi díjat.

2021. szeptember 11-12.

Mozsár Kávézó és Étterem

Emeleti Színházterem
Budapest
Nagymező u. 21.
1065

Meditációs és Spirituális alapképzés
Tanulj meg meditálni

Első lépés a láthatatlan világ megismerése felé

2021. szeptember 11-12.