Egy nap terápia

Terápiás és ülésvezető gyakorlókurzus a változtatásról

Ezen a napon semmi másról nem lesz szó csak a változásról, transzformációról, programcseréről, blokkoldásról, negatív hitrendszerek megváltoztatásáról, tapasztalásról, fejlődésről, röviden: a terápiáról és az ülésvezetésről.

Fontos! Ez egy haladó tanfolyami nap!

Ha terapeuta (esetleg ahhoz hasonló) vagy aki szeretne elmélyülni a hipnózis és a hitrendszercsere használatában, ez a nap neked szól.

Terápia alatt természetesen nem valamilyen klinikai eljárást értek, hanem azt a lehetőséget, hogy az életedben pozitív (számodra kívánatos) változást idézz elő. Ezt nevezzük szerényen terápiás sikernek. Valójában sok esetben inkább csodának tűnik. Nyilván nem az, de néha talán mégis.

Terápiás gyakorlat és ülésvezetés

Ezen a napon a saját működésünk átvilágítása és javítása áll a középpontban. Megértjük, hogyan is működünk mi emberek és főleg, hogy jönnek létre bennünk a visszafordíthatatlan változások. (Legyenek akár pozitívak, akár negatívak.)

Elmélet és gyakorlat

Egy igazán különleges alkalom

Ez a nap a terápiás folyamatról és az ülésvezetés gyakorlásáról szól. Bemutatok legalább egy teljes hipnózisülést. Megtudhatjátok, hogy mit és hogyan csinálok. Hogyan választok scriptet és hogyan viszem át a tudattalanba a programokat. Mit miért mondok, és mit miért nem mondok. Hogyan érdemes viselkedni ülésvezetés közben. Bemutatok továbbá egy teljes hitrendszercsere folyamatot is. Természetesen mindezt gyakorolni is fogjuk.

Válj jobb segítővé!

Természetesen sok minden fog történni ezen a napon. Például megértjük, hogy milyen információkat használ a tudatunk arra, hogy vezérelje az életünket. És főleg megértjük, hogy min és hogyan kell változtatnunk magunkban, hogy jobb terapeutákká váljunk.

A nap témái

Honnan lehet tudni valakiről az első pillanatban, hogy mi a baja?
Hipnózis ülésvezetés
Hipnózis technikák a praxisban
Indukció a praxisban
Hogyan változtass a berögzült mintákon?
Neked pontosan mi is a bajod?
Ülések és ülésfolyamatok értelmezése
Meditációvezetés (különbségek és hasonlóságok)
Hitrendszercsere
Miért gyógyítható valami és miért nem?
Gyakorlati kérdések a praxisban és a segítő beszélgetésben

A program időpontja

01

2020. 11. 29. vasárnap
10:30-18:00 óráig

A maximális létszám 30 fő, ennél több érdeklődőt jelen helyzetben nem tudunk fogadni!

A képzés díja

Előre utalással: 20.000 Ft/fő Helyszínen fizetve: 25.000 Ft/fő

Az előre befizetett díjat – szintén a kialakult helyzetre való tekintettel – azoknak, aki nem jelennek meg a kurzuson, automatikusan visszautaljuk.

Cím: 1065 Nagymező utca 6.
Mozsár kávézó

2020.11.29

Jelentkezés

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése még csupán a jelentkezésed szándékát jelzi felénk. A jelentkezésed véglegesítéséhez ki kell töltened egy hivatalos jelentkezési lapot, amit az online jelentkezési lapon megadott e-mail címre küldünk el. A születési dátum megadásakor a 1980-01-01 formátumot válaszd (így kötőjellel), ha a rendszer nem fogadja el.

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!