Átfogó Omyno Együttállás tanfolyam

Ingyenes online kurzus középhaladóknak

A kurzus célja a teljes Omyno rendszer megértése és az együttállás kapu használatának ismertetése

Mi az Omyno együttállás kapu?

Újholdkor három órára megnyílik az Omyno energia harmadik nagy kapuja, az Együttállás kapu

A képzésen átfogóan beszélek az Omynóról, az élet megoldó képletéről, a számokról és a születési dátumodban rejlő titkokról és lehetőségekről. Azok, akiket érdekelnek a misztikus tanok, egy igazán különleges 2 órás képzésre készüljenek.

Az Omyno univerzális energetikai rendszer, amely hatalmas befolyással van a földi életre. Hogy ehhez a hatalmas energetikai rendszerhez csatlakozzunk, szükségünk van a születésnapunk dátumára, az ebből kiszámolható Omyno kódra, alapvető meditációs ismeretekre, alapvető számmisztikai ismeretekre.

A számok helyes megértéséhez képesnek kell lennünk analógiákban gondolkodni. Ahhoz, hogy a mágikus műveletek sikerüljenek, ismernünk kell, hogyan hozza létre és blokkolja le a tudatunk a sikert.

Az Omyno két területen használható kiemelkedően, az első a dolgok megváltoztatása, a második az élethelyzetünk és az életfeladatunk megértése. Ha ezt a kettőt képes vagy sikerrel alkalmazni, akkor egészen biztos, hogy a lehető legharmonikusabb életet élheted.

Ezen a kurzuson átfogóan ismertetem az Omynóban rejlő lehetőségeket, az ember és az emberi tudat korlátait, illetve ezekkel a korlátokkal való szembenézést és a megküzdés módszertanát. A kurzust kezdőknek, illetve olyanoknak, akik most ismerkednek az ezotériával és a spiritualitással, nem ajánlom.

Az Omyno alaptanfolyam elérhető

Abban az esetben, ha érdekel a képzés...

...de az Omyno alaptanfolyamot nem végezted el és a könyveket sem olvastad, vagy legalább valamilyen más fórumon nem találkoztál az Omynoval, akkor itt megtalálod a korábbi online előadás linkjét.

Az életnek van megoldó képlete.

Sőt, te sem vagy kivétel, a te életednek is van megoldó képlete. Nem is bonyolult, ha tudsz összeadni, akkor a születési dátumodból ki tudod számolni.

A szerencse az, hogy akár ismered az életed megoldó képletét, akár nem, akár használod, akár nem, ez létezik, és benne van az életed megoldása. Tehát nem kell most azonnal foglalkoznod ezzel a kérdéssel, ráérsz később is, amikor már végleg nem találsz válaszokat és teljesen tanácstalanná váltál.

Az élet megoldó képlete valójában egy energetikai rendszer, amely nagyon erős támogatást nyújt abban, hogy könnyebben boldogulj. Ha jól használod, segíthet az élet bármely területén, legyen az egészségügyi probléma, üzleti elakadás, a párkapcsolat hiánya vagy nehéz élethelyzet.

A világ amibe most belépsz, nem megközelíthető akarattal vagy erőből

Valamit meg kell értened...

"Az elemző tudat, a fej, a gondolat a különállásért felelős, a szív, az érzések pedig az egységérzetért. Próbálj lazább lenni, próbálj kevesebbet gondolkodni és többet érezni, az segíti a belépést."
Részlet az Élet megoldó képlete című könyvből

A tanfolyam témái

A születésnapod, mint kód
A számok lent és felrezgése a születésnapod értelmezésében
A szám és a betű, mint misztikus energetikai jelölő
A három kapu
Energetikai gondolkodás
Az ember és tudata korlátai
Az önkorlátozás felismerése
Bevezetés az Omyno használatába

Kirakjuk a teljes képet
Május 22. 16:30-18:30-ig

Ingyenes középhaladó online Omyno tanfolyam

A képzés időpontja

01

Május 22. 16:30-18:30

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél részt venni a képzésen, akkor küldd el az email címed és mi elküldjük neked az élő adás linkjét. Az online képzéseken a helyek általában hamar betelnek, úgyhogy érdemes nem sokat gondolkodnod, hanem minél hamarabb jelentkezned.

Jelentkezési lap

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

Jelentkezés emailben

Ha a jelentkezési lapot valamilyen technikai okból nem tudod kitölteni, akkor ne bosszankodj, hanem az omynoakademia@gmail.com címre írj egy emailt.  Ebben az esetben a jelentkezésed manuálisan rögzítjük és egy munkanapon belül (a szombat, a vasárnap és az ünnepnapok tehát kivétel) igyekszünk visszajelezni.  A jelentkező mailedben a következő adatokat add meg: Tárgy: Jelentkezés az Együttállás Tanfolyamra Név; Születési dátum; Telefonszám; Email cím; Amiért jelentkeztem;. További bejegyzésre vagy szövegírásra nincs szükség.

Köszönjük: Omyno Akadémia Csapata

BEMUTATKOZÁS

HA TÖBBET AKARSZ TUDNI RÓLAM ÉS AZ AKADÉMIÁRÓL