Energetika és Hipnózis Tábor
Július 15-19-ig

Indítsd a nyarat varázslattal!

Idén megismerkedhetsz igazán különleges és hatékony technikákkal. Elmélyedünk az életfeladat megértésében és ennek tükrében feltérképezzük a terápia és az önterápia folyamatát. Harmonizáljuk az energiáinkat és felkészülünk a jelenlegi, illetve a következő életszakaszunk problémáinak megoldására. Izgalmas tábor lesz, ebben biztos lehetsz!

A tábor egészen más…

Élményekkel és mélyebb ismeretekkel egyaránt gazdagabb leszel

Nyitottan az intuícióra

Egy jó tábor tehát garantáltan nyújt új élményeket

Azért szeretem a táborokat, mert már előre lehet tudni, hogy egy életre szóló élménnyel leszel gazdagabb. Mivel más dolgunk nincs, csak ott lenni, nem zavar meg semmi az elmélyült ismeretszerzésben. Így erőlködés nélkül, összeszedetten tudunk koncentrálni a tananyagra, másokra és önmagunkra.

Egy jó tábor amellett, hogy felszabadító élmény, természeténél fogva garantáltan nyújt olyan ismereteket, amelyeket nem tárbori, hanem normális hétköznapi körülmények között, tematikus képzéseken nem tanulhatsz meg.

Szerezz mélyebb ismereteket

Nem titkolt törekvésem, hogy ez a tábor is megfeleljen az Omyno Akadémia célkitűzéseinek. A tábor tananyaga és a gyakorlások lefedik a teljes spirituális tanítás lényegét, a hipnózis alapiskolától, a nyelvhasználaton és a meditáción át, egészen a mágia megértéséig.

Aki a táborban részt vesz, nagyon szilárd rendszert tanulhat meg és bár ez az ismeretanyag – nyilván nem fed le minden univerzális ismeretet –, de tényleg nagyon alapos és mély betekintést nyújt az energetikai működés elméletébe és gyakorlatába.

Ahogy az Omyno Akadémián, úgy ebben a táborban sincsenek sallangok, mellébeszélés, teljesen hiányzik a misztikus ömlengés. Gyakorlatok sorozata vár rátok, a szükséges elméleti háttérrel és persze rengeteg felszabadult tábori pillanattal.

Tehát ha a spiritualitással vagy a hipnózissal  kapcsolatban benned felmerülő bármilyen kérdésre szeretnél világos, érthető válaszokat kapni, akkor ez a tábor biztosan hatalmas segítséget nyújt majd, az alapok és a haladóbb szintek megértéséhez. A célom az, hogy aki eljön, valóban megértse mit jelent a spiritualitás általában és mit jelent önmaga számára.

Hívd segítségül az energetikát és a hipnózist

Gondolkodj teljesen másképp!

Tanulj segítő, lazító és önismereti technikákat!

Használd a nyelv valódi erejét!

Értsd meg a konfliktusok és a konfliktusaid természetét!

Bontsd le és írd át a hibás mintáid!

Oldd meg a gyötrő párkapcsolatod vagy annak hiányát!

És persze egyszerűen csak táborozz!

Minden energia...

Az energetika és hipnózis táborban a hangsúlyt arra fektetjük, hogy ne csak megértsük, de a gyakorlatban is megtapasztaljuk, hogy minden energia. A hipnózis éppen úgy energetikai rendszerelmélet, mint a meditációs gyakorlatok, a testterápia, a tanulás, az energia gyógyászat vagy az életben tulajdonképpen bármi más, például a szerelem vagy a taxira várás.

Program

01

 szerda 

de. -
de. -
du. Érkezés
du. Hipnózis alapok
este Testterápia
este Film

02

csütörtök

de. Meditáció
de. Szellemekkel való munka
du. Hipnotikus nyelvhasználat
du. A minták megértése és felbontása I.
este A minták megértése és felbontása II.
este Beszélgetés

03

péntek

de. Transzmunka
de. Találkozás a belső mesterrel
du. Kirándulás
du. Párkapcsolati struktúrák megértése
este Párkapcsolati struktúrák megértése
este Előadás

Program

01

szombat

de. Páros meditáció
de. Hipnotikus nyelvhasználat gyakorlás
du. Életfeladat megértése
du. Nonverbális hipnózis
este Marketing és praxisépítés
este Film

02

vasárnap

de. Csoport meditáció
de. Transzmunka
du. Búcsú 14:00-tól
du. -
este -
este -

A szállás egy hatalmas, kerttel és medencével is rendelkező, toscan hangulatú házban lesz, jellemzően duplaágyas, elszeparált, de nem különszobás alvórészekkel. Vagy ha szeretsz sátorozni, akkor a kertben felverhetsz egy - szinte - akármekkora sátrat.

A tábor időpontja és ára

01

Július 15-19-ig

5 nap, 4 éjszaka

02

69.000 Ft/fő

Az ár tartalmazza a teljes ellátást.

Ekkor érvényes a jelentkezésed

Siess, mert nincs túl sok hely!

Érvényes jelentkezés

A jelentkezésed akkor érvényes, ha az alábbi számlaszámra 10103104-06508500-02003005 befizeted a 25.000 Ft előleget. A tábor díjának második, 44.000 Ft-os részlete a helyszínen, megérkezéskor fizetendő. Az utalásnál a megjegyzés rovatba írd be a neved és hogy tábor, de semmilyen más adatra nincs szükségünk.

Jelentkezés

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

Ha a jelentkezési lapot valamilyen technikai okból nem tudod kitölteni, akkor ne bosszankodj, hanem az omynoakademia@gmail.com címre írj egy emailt.  Ebben az esetben a jelentkezésed manuálisan rögzítjük és egy munkanapon belül (a szombat, a vasárnap és az ünnepnapok tehát kivétel) igyekszünk visszajelezni.  A jelentkező mailedben a következő adatokat add meg: Tárgy: Jelentkezés a nyári táborra Név; Telefonszám; Email cím; Amiért jelentkeztem;. További bejegyzésre vagy szövegírásra nincs szükség.

 

Köszönjük: Omyno Akadémia Csapata

A legfontosabb információk
egy helyen

Összefoglalva

Helyszín: 9441 Agyagosszergény, Széchenyi út 69.

Időpont: Július 15-19. (szerdától vasárnapig)

A tábor díja: 69.000 Ft (érkezéstől, távozástól függetlenül)

Utazás: Csoportosan kocsival, vagy egyénileg vonattal. Azok elé, akik vonattal jönnek, autóval kimegyünk a pályaudvarra.

Érvényes jelentkezés: A jelentkezési lap kitöltésével és 25.000 Ft előleg befizetésével.

Étkezés: Napi háromszori étkezés, egy főétkezéssel.

Szállás: Egy hatalmas, kerttel és medencével is rendelkező, toscan hangulatú házban, jellemzően duplaágyas, elszeparált, de nem különszobás alvórészekkel.

Kérdésed van?

Hívd fel Flórát vagy írj emailt!