Energetika Tanfolyam

2022. Szeptember 24-25, Október 08-09.

Az út azoknak, akik megismerésre vágynak! A tanfolyam anyagát az elmúlt hat-hét évnyi konzultációból, meditációból és egyéb energiákkal kapcsolatos sikeres munkáimból állítottam össze. Így minden, amit megmutatok és megtanítok a láthatatlan világról, komoly tapasztalatokon és sikereken nyugszik.

BETELT!

Ez a tanfolyam olyanoknak szól, akik valóban szeretnék megismerni és elsajátítani a bennünk és körülöttünk folyamatosan áramló energiák használatát.  Ezeknek az energiáknak rengeteg nevük van, sokféleképpen lehet velük kapcsolatba lépni, sokféleképpen lehet őket használni. A képzés célja éppen az, hogy a hermetikus világnézeten túl (amely szerint a világon minden energia), a lehető legtöbb hasznos és működő technika, módszer használatába vezessen be úgy, hogy a képzés végére használni is tudd a megszerzett tudást.

Az energetika tanfolyamról általában

A szabad szemmel nem látható világgal kapcsolatos tanok, iskolák, guruk száma végtelen, és nem könnyű eligazodni a rengeteg iskola, irányzat, filozófiai elképzelés között. Sok évre volt szükségem mire megértettem, hogy tényleg minden működő rendszer egyetlen közös forrásból merít. Ha ehhez az alaptudáshoz hozzáférsz, akkor a technikák és valóban hasznos ismeretek, akár önmagunkról akár a láthatatlan világról, jól körülhatárolhatóakká válnak és megszűnik a zavar.

Az Energetika Tanfolyam anyagát úgy állítottam össze, hogy rögtön – valóban a tanfolyam első pillanatától – ebből a nagy közös forrásból merítünk, így megtanuljuk és meg is tapasztaljuk, hogy a gyakorlatban mit jelentenek a hagyományos spirituális tradíciók és az új rendszerek tanításai. Megtanulod továbbá, hogyan és mire érdemes használni ezt az egyszerre ősi és mégis új szemléletmódot, illetve a rengeteg technikát, amit a képzésen egészen meglepő könnyedséggel sajátítasz el. Legyen szó betegségről, kézrátételről, reinkarnációról, jövőbelátásról, szellemekről, önismeretről, ez a két hétvége egészen biztos, hogy stabilan megalapozza és megtámogatja energetikai ismereteid.

A két hétvégés Energetika Tanfolyam tematikája

01

Stabil energetikai ismeretek és gyakorlatok

Első hétvége

Energetikai alapok

A spirituális világ igazságai és hazugságai

Testolvasás

Gondolatolvasás

A betegségek kialakulása

(Ön)gyógyítás kérdésekkel, ásás, merülés

Betegségek energetikával való harmonizálása

Utazás a múltba, korregresszió, reinkarnáció

Utazás a jövőbe, jövendőmondás

02

Stabil univerzális ismeretek és gyakorlatok

Második hétvége

A körülöttünk létező láthatatlan világ

Ülések vezetése

Szellemekkel, lelkekkel való kapcsolat

Gyógyítás testtisztítással

Elengedés és az elengedés problematikája

Találkozás a belső mesterrel

Az életfeladat megértése és megtalálása

Hermész közvetítés

Omyno energia alapok

Miért éppen két hétvége?

A tapasztalataim azt mutatják, hogy az első hétvége nagyon nagy erejű, rengeteg felismeréssel, kérdéssel. Kell néhány nap, amíg minden egy kicsit leülepedik. De mivel a képzés nem elméleti és nem kell semmit megtanulni vagy bemagolni, ezért érdemes még az első lendületre támaszkodva elindítani a második hétvégét. Tehát nem kell, hogy közvetlenül egymást követő hétvégékre essen a tanfolyam, de nem érdemes túl nagy szünetet tartani a két hétvége között.

A második hétvégén kerülnek a helyükre a dolgok, jönnek meg a válaszok és válik világossá, hogy mekkora lehetőségek rejlenek abban, ha valaki tisztában van az energetika használatával.

1. Fejlődik az intuíciód

2. Gyakorlod a meditációt

3. Megtapasztalod és megtanulod használni a legkülönbözőbb energiákat

4. Megérted a belső működésed, így megértheted az életfeladatod

5. Megérted az elakadások, belső blokkok okát és képes leszel kezelni őket

6. Könnyebben felismered, ha hazudnak neked

7. Megtanulsz belső utazáson részt venni és utazásokat vezetni

8. Megtanulod a módját, hogyan kell bepillantani az eddig láthatatlannak képzelt világba

9. Életed minden területén képes leszel a gyors fejlődésre és a változtatásra

Az árképzés

Árképzés és kedvezmény az akcióban jelentkezőknek

Ezen az intenzív tanfolyamon – látszólag, bár ennél jóval többről lesz szó – kilenc nagy témakörrel foglalkozunk. A gyakorlatok szervesen egymásra épülnek és a gyakorlással folyamatosan fejleszted az összes korábbi ismereted, így a képzés végére minden témakörben otthonosan mozogsz majd.

A különleges módszernek köszönhetően a két hétvége után valóban úgy fogod érezni, mintha legalább kilenc különböző tanfolyamot végeztél volna el, a magas szintű meditációtól egészen az életfeladat megértéséig.

A nagy témakörök még egyszer: 1. meditáció, 2. betegségek és (ön)gyógyító technikák, 3. szellemekkel és entitásokkal való munka, 4. korregresszió, reinkarnáció,  5. jövőbelátás, 6. kapcsolatfelvétel és intuíciófejlesztés, 7. életfeladat, 8. önismeret, 9. Omyno energia

Ha a kilenc nagy témával foglalkozó tanfolyam árát egyenként megnézed, egészen merész összegeket is találsz majd, és ha ezeket a számokat összeadod, akkor azonnal szükséged lesz a magasabb szintű meditációs ismeretek alkalmazására, hogy kicsit megnyugtasd magad. Mindig igyekszem a képzéseim árát a piaci középárhoz igazítani, az oktatás színvonalát pedig messze kiemelkedővé tenni.

Ugyanakkor mivel tudom, hogy sokan azért nem jutnak el egy-egy tanfolyamra, mert az ár túlságosan magas, szeretném felhívni a figyelmet, hogy az Energetika Tanfolyamon sokszor van valamilyen kedvezmény. A kedvezmény feltétele általában egyszerű: jelentkezz időben. Klikk ide a kedvezményért!

A spirituális és energetikai ismeretek tanulásánál nagyon komoly nehézség kiválasztani a megfelelő tanítót. Arra kérlek, ha még nem hallottál rólam, most se kapkodd el. Ha ide klikkelsz, megtalálod a bemutatkozásom.  Ha viszont úgy döntöttél szeretnél részt venni a tanfolyamon, akkor siess és vásárolj kedvezménnyel jegyet.

A képzések jellemzően teltházasak, az utolsó pillanatokban ritkán van hely, így tényleg érdemes már akkor lefoglalni a helyed, ha tudod, hogy jönni akarsz vagy meg akarsz lepni valakit ezzel a tanfolyammal.

Kedvezményes árral vásárolt jegyek előfeltétele, hogy időben jelentkezz. Ha nem jelentkeztél időben és a határidő lejárt, vagy ami általában bekövetkezik, hogy a képzés betelt, akkor már nem tudunk sem kedvezményt, de sokszor helyet sem biztosítani a tanfolyamon. Nagy baj azért nincs, csupán várnod kell a következőig.

A két hétvégés Energetika Tanfolyam ára
180.000 Ft

BETELT!

RÉSZLETFIZETÉS
LEHETSÉGES

-51% kedvezmény az első 20 főnek
29 000 Ft a jelentkezéskor
35 000 Ft 2022.09.20-ig
25 000 Ft 2022.10.03-ig

BETELT!

51% kedvezmény a képzés árából az első 20 főnek
A képzés ára így 89.000 Ft.

A KÖVETKEZŐ KÉPZÉS IDŐPONTJAI

AZ OKTATÁS – AZ ANYAG TERMÉSZETÉBŐL FAKADÓAN – KORLÁTOZOTT LÉTSZÁMÚ CSOPORTOKBAN TÖRTÉNIK!

01

2022. szeptember 24-25.

02

október 08-09.

A KÉPZÉS HELYSZÍNE

1066 Budapest, Mozsár u. 2.

Volt Mozsár kávézó
és étterem emeleti színházterem

2022.

szeptember 24-25.
október 08-09.

JELENTKEZÉS

AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE ÉS ELKÜLDÉSE MÉG CSUPÁN A JELENTKEZÉSED SZÁNDÉKÁT JELZI FELÉNK. A JELENTKEZÉSED VÉGLEGESÍTÉSÉHEZ A MEGADOTT E-MAIL CÍMEDRE ELKÜLDÜNK MINDEN TOVÁBBI INFORMÁCIÓT!

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

 

Kapcsolat

SALINGER RICHÁRD

omynoakademia{kukac}gmail.com
+36 30 889 3020

TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatjuk a képzéseink iránt érdeklődőket, hogy egészségügyi tevékenységet nem végzünk. Képzéseink és szolgáltatásaink a szellemi jóllétet segítik elő. Bármilyen más jellegű (pl. pozitív irányú lelki vagy egészségügyi) változást sem kizárni, sem ígérni nem áll módunkban.

Szolgáltatásainkat mindenki saját felelősségére veszi igénybe, saját mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembe vételével.
A képzés az alábbi regisztrált FAR nyilvántartási számmal rendelkezik: K/2022/159753