Az elme és az energiák helyes használata

Ingyenes online tanfolyam

Hogy miért indítottam online tanfolyamot? Mert az a tapasztalatom, hogy a legtöbben egyáltalán nincsenek tisztában a legalapvetőbb fogalmakkal, meditációs technikákkal, keverik a vallást és a spiritualitást, félnek a szellemektől és sokan még mindig azt hiszik, hogy aki az elmével vagy az energiákkal foglalkozik az magasabb rendű másoknál, pedig ez nyilvánvaló tévedés.

A következő online tanfolyam indulásának dátuma:

2020. szeptember 7.

Tudnod kell,...

...hogy akár még csak most kezded, akár jártas vagy már az önmagaddal és a láthatatlan világokkal való kapcsolatteremtésben, ez az online tanfolyam nagyon nagy valószínűséggel tud neked mondani valami újat. Hogy miért? Mert különben nem keveredtél volna ide, és nem lennél itt. Ha mást kéne tanulnod, máshol lennél.

Rövid bemutakozás

Salinger Richárd vagyok, író. Többek között az Apám beájulna, az Omyno, Az élet megoldoldóképlete című könyvek szerzője. 2010-ben érdeklődésem a gondolkodási rendszerek tanulmányozása felé fordult, megalapítottam az Omyno Központot, és közös meditációkban gyógyítani kezdtem az emberek problémáit. Mostanra rengeteg érdekes tapasztalatot gyűjtöttem össze saját gondolkodásunk és érzelmeink konfliktusáról.

Ha ez a rövid bemutatkozás nem volt elég, akkor hosszabbakat is találsz az oldalon :)

Az ingyenes alapozó tanfolyamról:

Fontos, hogy ez egy teljesen ingyenes alapozó tanfolyam. És az is fontos, hogy nem Omyno tanfolyam. Ez egy általános alaptanfolyam azok számára, akik általában érdeklődnek a spiritualitás, az ezotéria, a láthatatlan világok iránt, de nem tudják, hol kezdjenek neki. Ha végigmész ezen a tanfolyamon, akkor rendelkezni fogsz azokkal, az alapokkal, amik nélkül nem szabad elindulni a belső fejlődés útján, mert nagyon könnyű eltévedni. Ez a tanfolyam csupán bevezet az alapfogalmak, a meditáció, a reinkarnáció, az életfeladat, az önérvényesítés világába.

Az alapozó tanfolyam egy hónapig tart. A hét hat napjára kapsz egy rövid leckét, amit legfeljebb fél óra alatt át tudsz nézni. A leckéket, hétfőn és csütörtökön tesszük elérhetővé. (Tehát minden hétfőn és csütörtökön három-három leckét kapsz.) Vasárnap pedig vizsganap. Ekkor elérhetővé válik a heti ellenőrző teszt, ami huszonegy kérdést tartalmaz.

Abban az estben ha, nem töltöd ki az ellenőrző tesztet, egy idő után nem fogunk további leckéket küldeni, hanem besorolunk az ismétlők közé. Attól függetlenül, hogy ingyenes szeretnénk, ha komolyan vennéd a tanfolyamot. Ezek a tesztek nem nehezek, és  a vizsgáktól való félem leküzdése is fontos tanulni való.

A negyedik hét csütörtökén már leginkább ismétlünk és közzé tesszük a végső ellenőrző tesztet.  Ha ez a teszt 80% fölött sikerül, akkor automatikusan tovább jutsz a sorsolásra, ahol az Omyno – A visszatérés képlete hangoskönyvet sorsolunk ki..

Röviden: Sok izgalmas feladat vár rád, és ha fejlődni szeretnél, itt ez lehetséges.

A leckéket úgy állítottam össze, hogy könnyen és gyorsan feldolgozhatóak legyenek. Az oktatást videó- és hanganyagok segítik. Ha pedig egy hónap után úgy érzed, tovább szeretnél tanulni, akkor azt is megteheted a következő élő kurzuson.

Első nap

1. Bevezetés: Első lépés a láthatatlan világ felé
2. Spirituális válság: Mit jelent és mit kell tenni vele
3. Hermész Trisztmegisztosz és az Omyno könyvek

Második nap

1. Hermész és az Omyno II.
2. Ne keverjük: vallás, ezotéria, spiritualitás
3. Öt általános tévedés

Harmadik nap

1. Meditáció alap I.: helyes testtartás, helyes légzés
2. Bevezetés a meditáció élményébe, hanganyag
3. A meditáció túlmisztifikálásának feloldása

Negyedik nap

1. Meditáció alap II.: Ellazító technikák
2. Öt lépés a meditáció elmélyítésére, hanganyag
3. A meditációs technikák megkülönböztetése

Ötödik nap

1. Az életfeladat megértése
2. Technikák az életfeladat megtalálására
3. Önérvényesítés

Az életfeladat megértése. Technikák az életfeladat megtalálására Önérvényesítés

1. Önérvényesítés teszt
2. A reinkarnáció kérdései
3. Reinkarnációs gyakorlat felvételről

Hetedik nap

1. A gondolatok mozgása a testben
2. Fájdalomcsillapító technikák
3. A gondolatok ereje

Záró gyakorlatok

1. Ismétlő gyakorlatok
2. Ismétlés
3. Önellenörző vizsga

A következő online tanfolyam indulása
2020. szeptember 7.

A jelentkezés folyamata

1. töltsd ki a jelentkezési lapot
2. a tanfolyam kezdete előtt kapsz egy visszaigazoló emailt minden szükséges további részlettel
3. szeptember 7-étől pedig kövesd a tanfolyamot

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 5. éjfél

Jelentkezési lap

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

Jelentkezés e-mailben

Ha a jelentkezési lapot valamilyen technikai okból nem tudod kitölteni, akkor ne bosszankodj, hanem az omynoakademia@gmail.com címre írj egy emailt.  Ebben az esetben a jelentkezésed manuálisan rögzítjük és a tanfolyam indulása előtt küldjük a további információkat.  A jelentkező e-mailedben a következő adatokat add meg:

Tárgy: Jelentkezés az ingyenes online spirituális tanfolyamra

Név; Születési dátum; Telefonszám; Email cím; Amiért jelentkeztem;. További bejegyzésre vagy szövegírásra nincs szükség.

Köszönjük: Omyno Akadémia Csapata