Éves Meditációs és Energetika Képzés

Mindent a legkorszerűbben a spiritualitásról

A legátfogóbb és legjobb ár-érték arányú képzés

A egész éves képzésen átfogóan ismertetjük az energiákkal, az elme, a test, a lélek tényleges összefüggéseivel és láthatatlan világgal kapcsolatos legkorszerűbb ismereteket.

Alapok és haladó ismeretek

Az Energetika Akadémia szemléletmódja egyszerű, világos és érthető megvilágításba helyezi az ősi tanításokat, a spirituális elgondolásokat, az okkult, ezoterikus és misztikus praktikákat, illetve a legkorszerűbb tudományos és a parapszichológiai kutatások eredményeit. Végül miután tisztáztuk mi az igazság és mi a porhintés, könnyen elvégezhető gyakorlatok formájában megtanítunk mindent, ami hasznos lehet a láthatatlan világ megismeréséből. Akármi hajt, hogy többet tudj a témáról, ennél átfogóbb, mégis közérthetőbb módon sehol sem tanítanak ennyire mély, elméleti és gyakorlati ismereteket a spiritualitásról.

A tananyagról általában

A szabad szemmel nem látható világgal kapcsolatos tanok, iskolák, guruk száma végtelen, és nem könnyű eligazodni a rengeteg iskola, irányzat, filozófiai elképzelés között. Sok évre volt szükségem mire megértettem, hogy tényleg minden működő rendszer egyetlen közös forrásból merít. Ha ehhez az alaptudáshoz hozzáférsz, akkor a technikák és a valóban hasznos ismeretek, akár önmagunkról akár a láthatatlan világról jól körülhatárolhatóakká válnak és megszűnik a zavar.

Az energetika tanfolyam anyagát úgy állítottam össze, hogy rögtön – valóban a képzés első pillanatától – ebből a nagy közös forrásból merítünk, így megtanuljuk és meg is tapasztaljuk, hogy a gyakorlatban mit jelentenek a hagyományos spirituális tradíciók és az új rendszerek tanításai. Megtanulod továbbá, hogyan és mire érdemes használni ezt az egyszerre ősi és mégis új szemléletmódot, illetve a rengeteg technikát, amit a képzésen egészen meglepő könnyedséggel sajátítasz el. Legyen szó reinkarnációról, jövőbelátásról, kézrátételről, szellemekről, önismeretről stb., ez a két félév egészen biztos, hogy stabilan megalapozza és megtámogatja energetikai ismereteid.

Az oktatás időtartama

Minden második héten vasárnap délelőtt

Az Energetika és az Omyno Akadémia rengeteg témában tart leginkább két vagy három hétvégés tanfolyamokat. Ezeknek a képzéseknek nagy előnye, hogy záros határidőn belül átlátható és megfogható tartalmat adnak át és hasznos tudást biztosítanak a gyakorlók számára.

Csakhogy a tapasztalat azt mutatja, hogy a tanfolyam után a gyakorlás elmarad, a rengeteg ismeret és tudás pedig sok esetben nem épül be kellő mélységben és lassan elveszik. Ezért döntöttem úgy, hogy azokat az ismereteket, amelyek gyakorlást igényelnek egy – majd további két – egész tanéven keresztül tanítom. Mert nem az ismeretek megértése általában a legnagyobb nehézség – jellemzően nálunk minden érthető. A tapasztalat azt mutatja, hogy a tanulók ismeretei elmélyítésének legnagyobb ellenfele önmaguk lustasága. Ennek az ellenfélnek a legyőzésében szeretnénk az egész éves képzéssel segíteni.

Kiket képzünk?

A képzés három egymásra épülő szinten nyújt fejlődési lehetőséget.

Az első lépcső – ez nagyjából lefedi az első félévet – a helyes meditációs és energetikai ismeretekkel olyan alapokat nyújt, amely mindenkinek hasznára válik a hétköznapjaiban. Gyakorló terapeuták, masszőrök, hipnotizőrök pedig egyes elemeket már a praxisukba is képesek beilleszteni.

A második lépcső – haladó ismereteket ad át, illetve vár el a hallgatóktól. Ez a folyamat nagyjából a második félévtől az első év végéig tart. Akik úgy döntenek az első év után, hogy folytatni szeretnék a tanulást, megkezdik az Átfogó Éves Energetika Képzés második tanévét, ami szintén két félévből áll majd. A második év végére a hallgatók nagy biztonsággal mozognak a meditáció és az energetika felhasználási területein, továbbá kapcsolatba kerülnek a hermetikával és nagy jártasságra tesznek szert a különböző terápiás technikák ismeretében és használatában.

A harmadik év az instruktor képzés. A tanév megkezdésének a feltétele az első két év sikeres teljesítése. Aki idáig eljut, kénytelen végleg levetkőzni azokat a téves beidegződéseket, amelyek a modern ember vakfoltjai önmaga létezésével és a spirituális energiák használatával kapcsolatban. Az instruktor képzés egy tanév és nagyon aktív gyakorlással telik. A tanuló gyakorlatot szerez minden olyan technikában, ami bármely meditációs praxisban használható a hétköznapokban: a közös meditációvezetéstől kezdve, az üzleti életen, a terápiás tapasztalatokon keresztül a meditáció magas szintű oktatásáig.

Részletes tananyag I. évfolyam

01

I. félév vége

január 5.
Teljes nap!
10:00-17:00 óráig
AnaLog önterápia: Az AnaLog oldás módszerének alkalmazása saját magadon.
A transzállapot alkalmazásának speciális módja. Szimultán oldás.
Energetika: Szellemekkel, lelkekkel való kapcsolat. Gyógyítás testtisztítással. Elengedés és az elengedés problematikája.
Coaching: A praxisindítás nehézségei. Gazdasági stratégiák arra, hogy sikeres praxist indíts terapeutaként. Vendéggyűjtő és praxishirdetési technikák.

január 12.
AnaLog önterápia
energetika
Elméleti és Gyakorlati Vizsga.

02

II.félév
Tél

január 26.
AnaLog Terápia
Gondolkodás AnaLog módon: speciális emberi kapcsolatok I. Párkapcsolat

február 9.
nyitott nap
Energetika: Találkozás a belső mesterrel. A vezetettség és az energiák kapcsolatának megértése. A fókusz és a hármasság elmélete.
Coaching: A te legjobb megoldásaid megtalálása. A célelmélet a gyakorlatban. Az ellentétes igyekezet törvénye. Az álmok, a rémálmok és a realitás. A jó és a rossz coach.
Hipnózis: Nagyon mély, pihentető, gyógyító transzállapotok. Fájdalomcsillapítás. Önhipnózis és hipnoterápia. Éberhipnózis és hipnotikus nyelvhasználat.

február 23.
AnaLog terápia: Gyermek – szülő kapcsolat.
Energetika: Haladó transztechnikák. Holotróp légzés, vivation légzés. Mélymeditáció.

03

II.félév
Tavasz

március 1.
AnaLog terápia
Empátia, asszertivitás, aktív hallgatás. Segítségnyújtás a praxisban. Segítségnyújtás a praxison kívül. Kérdés technikák. A helyes szóhasználat. Hivatás, karrier, pénz.

március 29.
nyitott nap
Asztrológia: Az asztrológia és az energetikai rendszerek összekapcsolódása. Az irányok helyes használata. Kollektív asztrológia. Asztrológiai ismeretek praxisba illesztése.
Számmisztika: A szám, mint az univerzum nyelve. Teljes számismeret. Születési dátumok értelmezése. A számok helyes használata minden területen. A kilenc kocka.
Energetika: Szellemekkel és entitásokkal való munka. Térérzékelés és tértisztítás. Kapuk és párhuzamos dimenziók. Az energetikailag teljes élet.

április 26.
AnaLog terápia:
Egészség, betegségek érzelmi hátterének feldolgozása.

május 10.
Energetika: Átfogó energetikai ismeretek. Műhelymunka.
AnaLog terápia: Elengedés, gyászfeldolgozás.

május 24.
energetika
AnaLog Terápia
Elméleti és Gyakorlati Vizsga.

Milyen végzettséget ad az Akadémia?

A hallgatók a megfelelő vizsgák letétele után megkapják az Omyno Akadémia Oklevelét, amely tanúsítja, hogy a képzésben részt vettek és képesek magas szintű meditációs és energetikai technikák végrehajtására. Az Omyno Akadémia nemzetközileg regisztrált, így a hallgató – a díj fejében – szintén igényelhet nemzetközi regisztrációt. Ezzel bárhol a világon igazolni tudja, hogy az International Academy of Meditation nemzetközi meditációs szervezet tagja. Instruktori végzettség esetén az Omyno Akadémia tematikáját és az I.A.M. oktatási struktúráját képviselheti és adhatja tovább.

Az árképzés szempontjai

Bízunk benne, hogy első ránézésre látszik, hogy az árat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a képzés mindenki számára elérhető legyen, aki kicsit is komolyan gondolja, hogy meditációs és spirituális tanulmányokat folytat. Ennyire átfogó és minden tekintetben alapos képzés hasonló áron itthon nem található. A célunk az, hogy mindenki számára elérhető áron adjunk át mély és alapos ismereteket.

A képzés az első évben kilenc nagy és négy műhelymunka témát dolgoz fel. Már az első félév végére úgy fogod érezni, mintha legalább kilenc különböző tanfolyamot végeztél volna el, a magas szintű meditációtól egészen az életfeladat megértéséig.

A nagy témakörök: 1. meditáció, 2. betegségek és (ön)gyógyító technikák, 3. szellemekkel és entitásokkal való munka, 4. korregresszió, reinkarnáció  5. jövőbelátás, 6. kapcsolatfelvétel és intuíciófejlesztés, 7. életfeladat, 8. önismeret, 9. Omyno energia alapok

Műhelymunka: 1. Asztrológia, 2. Coaching, 3. Testterápia, 4. Számmisztika

Ha a kilenc nagy témával foglalkozó tanfolyam árát egyenként megnézed, egészen merész összegeket is találsz majd, és ha ezeket a számokat összeadod, akkor azonnal szükséged lesz a magasabb szintű meditációs ismeretek alkalmazására, hogy kicsit megnyugtasd magad. A négy műhelymunkát, pedig tekintheted nyugodtan bónusznak.  Az akadémia mindig igyekszik a képzések árát a piaci középárhoz igazítani, az oktatás színvonalát pedig messze kiemelkedővé tenni.

A spirituális és energetikai ismeretek tanulásánál nagyon komoly nehézség kiválasztani a megfelelő tanítót. Arra kérlek, ha még nem hallottál rólam, most se kapkodd el. Ha ide klikkelsz, megtalálod a bemutatkozásom.  Ha viszont úgy döntöttél, hogy szeretnél beiratkozni a képzésre, akkor siess és jelentkezz időben.

Árak

A képzés féléves teljes díja – ha időben jelentkezel.

79.000 Ft

A díj két részletben fizethető:

első részlet 25.000 Ft a jelentkezéskor, második részlet 50.000 Ft szeptember 22-ig.

További kedvezmények és ösztöndíj, lehetőségek szükség esetén igényelhetőek. Itt.

Ha szeptember 14-e előtt jelentkezel, akkor, a képzés féléves teljes díja:

75.000 Ft

Ha szeptember 14-e után jelentkezel, akkor, a képzés féléves díja teljes áron:

100.000 Ft

A képzés létszáma limitált, a jelentkezések elfogadása nem a jelentkezés,

hanem az előleg befizetésének sorrendjében történik.

Nemzetközi regisztráció:

+ nemzetközi regisztrációs és vizsgadíj

45.000 Ft

A nemzetközi regisztrációs és vizsgadíj választható, illetve a nemzetközi vizsga eltolható.

(Ez azt jelenti, hogyha nem igényled a nemzetközi regisztrációt, akkor nem kell + 45.000 Ft-ot fizetned.) Ha meggondolod magad és szeretnél nemzetközi regisztrációt, akkor a nemzetközi vizsgát a tanfolyam elvégzését követő két évben felár nélkül nálam le tudod letenni, természetesen magyar nyelven.

Részletfizetés lehetséges

Jelentkezés

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése még csupán a jelentkezésed szándékát jelzi felénk. A jelentkezésed véglegesítéséhez ki kell töltened egy hivatalos jelentkezési lapot, amit az online jelentkezési lapon megadott e-mail címedre küldünk el.

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Hipnózis Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a hipnotizalunk@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

Mozsár kávézó
és étterem emeleti színházterem

2019.

Január 5.
Január 12.
Január 26.
Február 9.
Február 23.
Máricus 1.
Március 29.

Ösztöndíj és részletfizetési lehetőségek

Ha harminc év alatti, nappali tagozatos diák vagy, és ezt igazolod felénk, további 30% kedvezményt adunk.

Bármilyen kérés esetén írj emailt és igyekszünk segíteni.

Milyen lehetőségei vannak a hallgatónak az első év befejezése után?

Az első év végén, ha a hallgató sikeres vizsgát tett, regisztrálhatja magát az International Academy of Meditation nemzetközi szervezet tagjaként és akár függetlenül, akár más technikákkal, szemléletmódokkal összevonva alkalmazhatja a praxisában a tanult ismereteket.

Mit hogyan tanítunk?

A tananyag szinte kizárólag meditációs és energetikai ismeretekre korlátozódik. Ebben a témában nagyon mély és a gyakorlatban is jól használható ismereteket szerezhetnek a hallgatók. Ugyanakkor elsősorban az energetikai ismeretek kiszélesítése céljából más területeket is érintünk. Tehát nem asztrológiát tanítunk, hanem szempontokat, amelyek alapján az asztrológia beilleszthető a meditáló gyakorlataiba. Nem tanítunk masszázst és semmilyen testterápiát, csupán a testterápia szemléletmódját ültetjük át a meditáló szemléletmódjába. Ugyanígy állunk hozzá más rendszerekhez, mint a családállítás, tarot vagy a hipnózis. Minden rendszer energetikai ismerete közelebb viszi a tanulót a rengeteg fajta módszer mögötti mozgatórugó megismeréséhez, erre törekszünk, amikor a legkülönbözőbb rendszereket tanulmányozzuk.

Hiányzás és félévelhagyás

Minél tovább tanulsz nálunk, annál valószínűbb, hogy egy-két vasárnapon vagy egyéb napokat érintő foglalkozáson nem fogsz tudni részt venni. Esetleg gondolhatod úgy, hogy akkor már nem is érdemes elkezdeni a tanulmányaid. Ez hatalmas tévedés. A képzés célja éppen az, hogy sok ismétlési és gyakorlási lehetőséget adjon a hallgatóknak. Az, hogy egy-két alkalommal nem tudsz eljönni, nem jelenti azt, hogy behozhatatlanul lemaradsz. Ráadásul minden félév tematikájába beépítettük olyan pótnapot, amikor semmi mást nem csinálunk, csupán átismételjük a korábban tanultakat. Ha tehát nem azt tervezed, hogy a legtöbb alkalomról hiányzol – mert akkor tényleg érdemes megvárni egy olyan időszakot az életedben, ami jobban támogatja a tanulásod – bátran iratkozz be hozzánk és használd ki az oktatási tematikába épített ismétlési, átismétlési lehetőségeket.

Ha valamilyen oknál fogva mégis el kell hagynod a félévet, a következő két éven belül induló újabb átfogó éves képzéshez akár az elejétől is ingyen csatlakozhatsz.

A vizsgát tett hallgatók az International Academy of Meditation (I.A.M.) oklevelét vehetik át.