Meditáció koronavírus idejére

Komplex meditáció az Omyno energiájával

Ez a különleges meditáció a teljes lényedre hat. Testi, szellemi és lelki szinten is segít helyreállítani és megerősíteni benned a harmóniát.

Komplex meditáció

a test a szellem és a lélek harmonizálásáért

Jelentkezz egy különleges meditációra és tapasztald meg az univerzum erejét és szeretetét

Hogyan lehet szépen élni

Ismerd meg az Omyno energiáját és filozófiáját

Hogyan lehet a lehető legkönnyebben túljutni az élet nehézségein. Hogyan tudsz olyan dolgokat, amelyeket megváltoztathatatlannak gondolsz megváltoztatni. Ugyanakkor ez a rendszer nem segít megszökni a szabályok elől. Segít, hogy könnyebb legyen és segít, hogy messzebbre juss, de megszökni nem lehet a segítségével. A vállalt életfeladatoddal járó munkát végig kell csinálnod.

Meditáció három szinten

I. Testi szinten ez egy vezetett meditáció. Elősegíti, hogy erősödjön az immunrendszered és az idegrendszered, oldódjon a benned felgyülemlett stressz, távozzanak a fölösleges méreganyagok, így az erős és kellemes meditációs élmény segítségével megindulhatnak a pozitív változások.

 

II. Szellemi szinten ez egy oldás, amely segíthet felismerni a benned feszülő konfliktusokat és rávezethet olyan megoldásokra, amikről eddig nem tudtál, vagy amikről ugyan tudtál, de nem vetted őket figyelembe. Miután a meditáció segítségével harmonizáltad az elmédben összevissza kavargó gondolatokat sokkal erősebben, energikusabban leszel képes bármilyen problémával szembenézni.

 

III. Lelki szinten ez a meditáció egészen különleges élmény lesz, hiszen az Omyno energiáját és a születési számod kódjait alkalmazva visszatérhetsz az eredeti ősforráshoz. Itt megtapasztalhatod mennyire végtelen és csodálatos az univerzum teremtő ereje, amelyhez bármikor te is visszatérhetsz és energiát meríthetsz belőle, amikor csak szükségét érzed.

Napi Téma: Pénz, Intuíció, Félelmek

A fő témák: Legyen több pénzed, Jobb intuíciód, Engedd el a félelmeid

A következő meditáció időpontja

01

Április 4. szombat 21:30

Így készülj!

A teljes program általában egy szűk óráig tart. Ebből a meditáció nagyjából 30-35 perc hosszú és meglehetősen komplex élmény. Már érdemes az élő közvetítés előtt arra készülni, hogy a lehető legkényelmesebben tudj elhelyezkedni a meditációhoz. Ha ismered az Omyno kódod, akkor a holdkapu kódját írd fel magadnak egy darab papírra, ha nem ismered, akkor sem kell izgulnod, mert a meditáció előtt segítek kiszámolni.

Jelentkezés

Ha szeretnél részt venni a meditációban, akkor küld el az email címed és mi elküldjük neked az élő adás linkjét. A meditációhoz kétszáz fő tud csatlakozni és a helyek általában hamar betelnek, úgyhogy érdemes nem sokat gondolkodnod, hanem minél hamarabb csatlakoznod.

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

Ha többet akarsz tudni
rólam és az akadémiáról