Személyes konzultáció

A tapasztalataim azt mutatják, hogy bármilyen nehézség, konfliktus, elakadás adódik az életedben, az nagyon nagy valószínűséggel azért van, mert nem értetted meg az esemény üzenetét, vagy megértetted, de ennek ellenére nem azt csinálod, amit kellene.

Ha megérted az események üzenetét és azt kezded el csinálni, amit kell, akkor az több, mint valószínű, hogy pozitív változással fog járni.

A konzultáció lényege...

…a megértés

Nálam szó sincs a hagyományos értelemben vett beszélgetős vagy bármilyen más pszichoterápiáról. Beszélgetni persze szoktunk, de az csupán az összehangolódást segíti. Helyes technikával az elakadások okainak feltárására az esetek döntő többségében 30-40 perc elég. A megértés mélysége és a változtatás sebessége pedig leginkább azon múlik, hogy valójában te mennyire szeretnéd elérni a célod. Tehát lehetséges a változás, de te is kellesz hozzá.

"A negatív gondolatok természetükből adódóan soha sem teremtenek pozitív eredményeket."

Ha megváltoztatod a gondolataid önmagadról, akkor megváltozik a véleményed is magadról.

Összességében mindenkit annyira és úgy szeretnek mások, mint ahogy és amennyire ő saját magát szereti.

Mikor érdemes személyes konzultációra jelentkezned hozzám?

Ha nem érted, hogy miért történik veled valami, vagy éppen ellenkezőleg, nem érted, hogy bár mindent megtettél, miért nem történik meg veled valami.
Ha úgy érzed, hogy TÉNYLEG eljött az idő a változásra és komolyan szeretnéd.
Ha készen állsz egy egészen új megközelítésre és módszerre, bármilyen problémád is van.

Ha úgy érzed, hogy valamilyen oknál fogva gátolva vagy a mindennapi harmonikus élet megélésében.
Ha bár minden orvosi leleted negatív, mégsem érzed magad ennek megfelelően.
Ha olyan válaszokat keresel, amiket eddig sehol sem találtál meg.

Konzultáció ára

01

Személyes konzultáció
20.000 Ft/alkalom

Konzultáció telefonon vagy más eszközön
20.000 Ft/alkalom

Amikor nehézkes a személyes konzultáció

Bár nem mindenki szereti – nekem is meg kellett szoknom – , mostanában sokszor dolgozom távolról valamilyen távolsági beszélgetésre alkalmas eszközön. A legáltalánosabb elterjedt alkalmazások (Skype, Viber, Facetime, WhatsApp stb.) mellett a legegyszerűbb, ha nem használunk semmilyen más programot, csak kihangosítjuk a telefont. Ezek az alkalmak azon túl, hogy nem vagyunk közös térben, semmi másban nem térnek el a személyes konzultációktól.

Bejelentkezés

Küldj egy emailt az omynomail@gmail.com címre a neveddel és a telefonszámoddal és vissza fogunk hívni.
Vagy töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és küldd el.

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

Az Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk az omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

Az egyeztetés folyamata néha nehézkes

Tudom, hogy sokan szeretnének eljönni hozzám, de az egyeztetés folyamata valahol megakad. Ilyenkor nem szabad megtorpanni, hanem bátran menni kell tovább. Ne kezdj el azon morfondírozni: vajon mennyire zavarsz, jó ötlete-e ez az egész, vagy ez biztos az ég akarata, hogy nem jön össze a találkozó. Helyette írj még egy e-mailt vagy hívj fel megint. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb találunk egy mindenki számára megfelelő időpontot.

Másfél évig nem tudtam aludni, forgolódtam, de olyan is volt, hogy átvirrasztottam az éjszakát. Rettenetes volt minden reggel kialvatlanul kelni. Mikor elkezdtük a munkát eleinte nehezen fogadtam el a dolgokat, de szerencsére Ricsi segített átjutni az akadályokon. Mikor a harmadik ülés után hazamentem, lefeküdtem, mindenféle gond nélkül aludtam reggelig és szerencsére azóta sincs ezzel problémám. Köszönöm Ricsi!

Kinga (26)

Nem ilyennek képzeltem az egészet. Egy sima tanácsadásra számítottam, úgy képzeltem, hogy rögtön megmondja mit csinálok rosszul és mi az, amin változtatnom kellene, de nem ilyen volt. Teljesen máshonnan közelítettük meg a problémát és így nekem is sokkal könnyebb volt elfogadnom a belső változásokat. Máshogyan tekintek az életemre, és rengeteget köszönhetek a konzultációknak, mert nem csak az életcélomat sikerült megtalálnom, de bátorságot gyűjtöttem a régóta vágyott külföldi élethez, és végre megtaláltam a szerelmet is.

Péter (37)

Amikor szakított velem a párom, akkor úgy éreztem ebbe biztos beledöglöm…. Most már túl vagyok rajta és sokkal gyorsabban sikerült elengednem az exemet, és persze a fájdalmat, mint ahogyan gondoltam. Azt hittem, jobban fog fájni a folyamat, de szerencsére nem és ez a pár alkalom tényleg megérte. Először nem akartam elmenni, de hiba lett volna még hónapokig vagy akár évekig kínlódnom.

Zsuzsi (31)

TÁJÉKOZTATÁS!

Tájékoztatom a konzultációk iránt érdeklődőket, hogy egészségügyi tevékenységet nem végzek. A konzultációk a szellemi jóllétet segítik elő. Bármilyen más jellegű (pl. pozitív irányú lelki vagy egészségügyi) változást sem kizárni, sem ígérni nem áll módomban.

A konzultációkat mindenki saját felelősségére veszi igénybe, saját mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembe vételével.