Megmondom a jövőt!
Május után újra

Szeptember 3-án csütörtökön 21:00-tól mondom meg mi lesz az év végéig. A Téma: 2020. utolsó negyedéve

Május 10-től a következő 6 hétben 100%-osnak tekinthetőek az előrejelzések. Igazából szinte csak a szeptemberi témákban bizonytalanodom el. Az meg ugye messze több, mint három hónap. A videót bármikor megtekintheted alább a megfelelő linkre kattintva.

Mégis mire készüljünk?

Hatalmas segítség, ha tudjuk, mit hoz a jövő...

Miért jósolgatok én itt?
A válasz egyszerű

Azért gondoltam, hogy tartok egy ilyen egészen egyedülálló programot, mert a témában a korábbi jóslatok nagyon pontosra sikerültek és nagyjából minden úgy alakult, ahogyan előre láttam vagy láttuk, attól függően, hogy egyedül vagy csoportban meditáltunk.

A május 10-én megtartott online jövendő mondó bulin rengeteg kérdésre válaszoltam, illetve igyekeztem válaszolni. Vannak benne bonyolultabb kérdések, amelyeket egyetlen szóval nem lehet kifejteni, így természetesen bizonyos válaszok lehetnek megosztóak.

Ahogyan visszanéztük a felvételt úgy láttuk – megkérdeztem másokat is természetesen -, hogy hat hétre előre teljes biztonsággal, pontos információkat adok. Utána vannak benne apróbb bizonytalanságok, mert ugye az egyre távolabbi jövőről van szó. De összességében 90% fölött teljesítettem. A szeptemberi szerintem nehezebb lesz, de újra megpróbálom tartani a minimum 80%-ot.

A jóslatok vagy nevezhetjük jövőbenézésnek nagyon hasznosak, mivel rengeteg olyan kérdést zárnak rövidre, amit az ember egyszerűen azért nem tud megoldani, mert normál tudatállapotban nem képes érzékelni, csak elemezni. Márpedig az a tapasztalatom, hogy a felnőtt élet egyik legfontosabb és állandó kérdése ez a két szó: Mi lesz?

Így láttam a jövőt

Most ezek az információk nyilvánvalóak.
De kérlek ne feledd, hogy ez a felvétel május 10-én készült, amikor még senki nem tudott semmit.

Velünk marad-e nyár végéig a koronavírus?
Igen. + 1 pont
Megjelenik-e szeptember előtt oltó anyag?
Nem. + 1 pont
Lesz-e teljes gazdasági összeomlás: Pl. olyan, mint 2008-ban?
Nem. + 1 pont
Lesz-e Forma 1. Magyar Nagydíj?
Igen, de nem lesznek nézők. + 1 pont
Várható-e aszály?
Nem. + 1 pont
Mi lesz a színházakkal? Nem túl valószínű, hogy megnyitnak.
Megnyitnak. Bár törékeny -1 pont
Lesznek-e nyári táborok?
Igen +1 pont

Nyitott kérdések

Az alábbi kérdésekre a videóban összefoglalva így válaszoltam

Lesz-e második hullám?

Nem második hullám lesz, hanem ez így velünk marad.

Megbillen-e a kormány?

Augusztus végéig biztosan nem, utána várható valami.

Mikor lesz ez a második hullám?

Ha lesz, akkor októberben várható, hagyjuk meg ezt a következő meditációra.

A jóslásnak akkor van értelme...

...ha megmondjuk a jövőt úgy, ahogyan lesz.

Van egy csomó féle jóslás és jós is és nem mindenki törekszik arra, hogy valódi információkat adjon, inkább összevissza beszél és igyekszik nagyon misztikusnak tűnni. Például: „Két sereg csatájából az erősebb kerül ki győztesen, a másik elbukik.” Nyilván a csata elején is van egy erősebb, de a végén, aki győz, az lesz az erősebb. Ez hagyományosan az ősi (Delphoi) jövendőmondó iskola alapelve, hogy addig tekerem a szavakat, amíg minden mindent jelent.

A másik nagy alapiskola a határozottan mondok valamit, aztán lesz, ami lesz. Például: „A férfival, életed szerelmével a Deák téren fogsz találkozni pontban délben.” (Hát, reméljük a legjobbakat, 20.000 Ft lesz.)

Én inkább az irányokban és a legvalószínűbb energetikai kimenetben gondolkozom, ha jóslatokról van szó és ez elég jól működik. Határozottan 80% fölötti pontossággal dolgozom, de persze megvannak a korlátaim. Ezekről is beszélek a következő szeánszon. A jövőbe nézéssel összességében az a tapasztalatom, hogy rendkívül fontos segítséget nyújthat mindenkinek, aki éretten tudja kezelni a kapott információkat.

Több, mint tíz kérdés a jövőről!

Szeptember 3-án ezekre a kérdésekre keressük a választ

1. Lesz-e második hullám?
2. Milyen gazdasági légkör várható szeptembertől?
3. Mi lesz az oktatással? Iskola, óvoda, egyetem online távoktatás stb.
4. Meginog-e vagy erősödik a kormány?
5. Mik a pillanatnyi hazugságok a koronavírus körül?
6. Hogyan változnak a határzárak?
7. Mi tehetünk szeptembertől saját magunkért és a szeretteinkért?
8. Mikorra lesz oltóanyag?
9. Van-e még a közeljövőben valamitől félnivalónk, amit egyelőre nem is sejtünk?
10. Rengeteg kérdést várok tőletek ...

Szeretnéd megtudni a jövőt?

Hogy ennek a merőben új és szokatlan karantén és víruskorszaknak mikor lesz vége?

Szeretnél egy kicsit jobban eligazodni abban, hogy mi vár ránk ősztől? Nos, ennek semmi akadálya. A jövő, ha pontosan nem is megmondható, belátható, kifürkészhető, és ez éppen elegendő ahhoz, hogy arra készülj, ami nagyjából történni fog veled és ne arra, amit gondolsz vagy elképzelsz, hogy történni fog.

Tegyetek fel előre kérdéseket!

Igyekszem rájuk válaszolni

Minden alkalommal igyekszem a lehető legtöbb kérdésre válaszolni. Aki élőben nézi az adást, természetesen feltehet kérdéseket a program ideje alatt is. Ugyanakkor nagyon nagy segítség, ha a jelentkezésetekkor előre elkülditek nekem a kérdéseiteket a jelentkezési lapon vagy emailben a hipnotizalunk@gmail.com címre. Így sokkal gyorsabban fogunk tudni haladni.
Arra kérlek benneteket, hogy olyan személyes kérdéseket, amelyek csak rátok vagy a szűk környezetetekre vonatkoznak, ne tegyetek fel. Például: Átmegyek-e az érettségin? Sikerül-e munkát találnom? Meggyógyulok-e? stb. Ez a fórum és ez a program nagyobb, átfogóbb, általánosabb kérdésekkel foglalkozik, mint egy-egy személy története.
A kérdéseket szeptember 2-ig várom és az idő illetve a tartalom függvényében igyekszem mindegyikre válaszolni.

"a tarot kártya segítségével kirakjuk a választ a kérdésre, majd intuitív módon ellenőrizzük azt"

A jóslás folyamata ezen a csütörtökön

A feltett kérdés megválaszolása két lépcsőben fog történni. Az elsőben a tarot kártya segítségével kirakjuk a választ a kérdésre, majd intuitív módon ellenőrizzük azt. Ha tudsz meditálni és van kedved, szívesen fogadom a segítséged és a hozzászólásaid.

A jövendölést segítő magasabb szellemiség (meghívott vendég): Hermész Tirsztmegisztosz Toth lesz, akinek például a Smaragd Táblákat és a Tarot kártyát mint filozófiát, és mint jóseszközt is köszönhetjük.

Komplex zárómeditáció

Türelem, intuíció, könnyebb döntés

A programot egy komplex meditációval zárjuk, ami fejleszti a türelmet, az intuíciót és segít könnyebb döntéseket hozni a jövővel kapcsolatban.

A program ára

01

2.500 Ft

MIÉRT NEM INGYENES A PROGRAM?

Az a tapasztalatom, hogy a modern ember nem veszi komolyan azt, amiért nem ad pénzt. Ha ingyen kap valamit, akkor azt valamiért automatikusan értéktelennek tartja. Ezért kell fizetni, semmi másért. A program díja nyilvánvalóan szimbolikus. De a program maga biztosan hasznos lesz.

Nagyon komolyan gondolom, hogy készülni kell és hatékonyan kell készülni a koronavírus lecsengése utáni új korszakra, mert aki most nem fejlődik, annak akkor, amikor elmúlik a karantén időszaka, nagyon nehéz lesz behozni a lemaradást.

Ha úgy döntesz, inkább ingyenes programot szeretnél, akkor a mondat végén kattintgatva találsz online meditációkat és kurzusokat is. MEDITÁCIÓ,HIPNÓZIS, ENERGETIKA, OMYNO

JELENTKEZÉS

AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE ÉS ELKÜLDÉSE MÉG CSUPÁN A JELENTKEZÉSED SZÁNDÉKÁT JELZI FELÉNK. A JELENTKEZÉSED VÉGLEGESÍTÉSÉHEZ KI KELL TÖLTENED EGY HIVATALOS JELENTKEZÉSI LAPOT, AMIT AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAPON MEGADOTT E-MAIL CÍMEDRE KÜLDÜNK EL ÉS BE KELL FIZETNED A KURZUS DÍJÁT!

A program időpontja

01

Szeptember 3. csütörtök
21:00-23:00

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

Jelentkezés emailben

Ha a jelentkezési lapot valamilyen technikai okból nem tudod kitölteni, akkor ne bosszankodj, hanem az omynoakademia@gmail.com címre írj egy emailt.  Ebben az esetben a jelentkezésed manuálisan rögzítjük és egy munkanapon belül (a szombat, a vasárnap és az ünnepnapok tehát kivétel) igyekszünk visszajelezni.  A jelentkező mailedben a következő adatokat add meg: Tárgy: Jelentkezés a Megmondom a jövőt kurzusra, Név; Születési dátum; Telefonszám; Email cím; Amiért jelentkeztem;.

Köszönjük: Omyno Akadémia Csapata

HA TÖBBET AKARSZ TUDNI

Ha többet akarsz tudni rólam és az akadémiáról, akkor klikkelj a kép alatt található BEMUTATKOZÁS gombra.