Modern Mágia Tanfolyam

2022. OKTÓBER 22-23. NOVEMBER 05-06.

Képzés azoknak, akik tényleg kíváncsiak a mágikus energiák működésére és használatára. Akik nem elégszenek meg a legendákkal, hanem szeretnék saját maguk megtapasztalni mit is jelent a mágia. A képzés anyagát úgy állítottam össze, hogy már az első hétvége után képes legyél használni az itt tanultakat.
BETELT!

Mi is pontosan a mágia?

A mágia semmi más csupán a bennünk és körülöttünk áramló energiák tudatos használata, hogy a céljainkat könnyebben elérjük. Sokan használják a mágikus erőket a hétköznapokban öntudatlanul vagy alig tudatosan, és sokszor előfordul, hogy éppen ugyanígy tiltják le. A legtöbb ember nem is sejti, hogy rejtőzik benne egy mágus. Vannak olyanok is akik sejtik, de nem mernek közelebb kerülni hozzá.

Ez a két hétvége éppen arról szól, hogy megérts, mit is takar pontosan az a szó, hogy mágia és ha már megértetted, akkor sokkal könnyebben alakítasz ki vele kapcsolatot. Ha szeretnéd megismerni a saját mágikus alapállásod, a benned rejlő mágus alaptermészetét, akkor nincs semmi más dolgod, mint felfedezni és aktiválni magadban.

Mit kapsz a képzéstől?

1. Megérted a mágia lényegét

2. Megtanulsz több nagyon hatékony módszert

3. Garantáltan új és hasznos tapasztalatokat szerzel

4. Új, igazán stabil alapokra helyezheted az eddigi ismereteid

5. Megérted miben más a mágus, a boszorkány, a sámán stb.

6. Az itt kapott tudás az élet minden területén hasznosíthatod

7. Rengeteg eddig nem ismert titok válik világossá számodra is

8. Megértheted a hermetikus tanításokat

9. Gyorsan és hatékonyan tanulunk, nincsenek üresjáratok

Hogyan kell elképzelni egy mágia tanfolyamot?

Két lehetőséget is ajánlok

El lehet például így is képzelni: Az első hétvégén mindenki beöltözik varázslóruhába és értelmetlen szavakat morogva hadonászik egy pálcával. A második hétvégén – haladó szint – ugyanez csak seprűre is ülünk, illetve nagy edényekben színes (főleg zöld és piros) főzeteket készítünk. Végül az utolsó napon vudubabák segítségével megregulázzuk a főnökünket, a gyerek matektanárát és a szomszédot, aki éjszakánként dobolni tanul. Mindehez társul egy meglehetősen nyomasztó lékkör, mert nem lehet tudni, hogy a tanulótársaid közül mikor változtat valaki tévedésből vagy direkt békává.

Vagy el lehet például így is képzelni: Az első hétvégén megértjük, hogy mit jelent a láthatatlan világ és azt is, hogyan tudunk alkatunknak megfelelően sokkal nagyobb energiákat megmozgatni, mint ahogyan eddig ezt gondoltuk. Megtanuljuk önállóan dolgoztatni a saját energetikai rendszerünket. A második hétvégén – haladó szint – megértjük, hogyan lehetséges még több energiát összegyűjteni varázsszavak, szimbólumok és egyéb eszközök használatával, így megtanuljuk milyen módszerekkel éri el a célját vagy gyógyít egy mágus.  Mindehez társul egy nagyon felszabadító légkör, hiszen miközben alaposan és végérvényesen megérted a mágia titkait, nem csak jól érzed magad, de felismerheted, hogy ez a téma másokat is foglalkoztat, nem te vagy az egyetlen „fura” figura ezen a világon.

Feladat: Kérlek engedd át magad az intuíciódnak és próbáld megérezni, hogy a fenti két lehetséges elképzelés közül melyik szólhat inkább a Modern Mágia képzésről.

A két hétvégés Modern Mágia Tanfolyam tematikája

01

Első hétvége
az energiák összegyűjtése

ENERGIÁK MEGÉRTÉSE ÉS HASZNÁLATA
A LÁTHATATLAN VILÁG TITKAI
ENERGETIKAI TÉR LÉTREHOZÁSA ÉS HASZNÁLATA
MÁGIA A MINDENNAPOKBAN
CÉLOK ELÉRÉSE A MÁGIA SEGÍTSÉGÉVEL
PÁRHUZAMOS DIMENZIÓK
VÉDEKEZÉS A NEGATÍV ENERGIÁKKAL SZEMBEN

02

Második hétvége
az energiák kiárasztása

VARÁZSSZAVAK ÉS VARÁZSIGÉK HASZNÁLATA
SZELLEMEKKEL ÉS ENTITÁSOKKAL VALÓ MUNKA
ENERGIA KONCENTRÁCIÓ
MUNKA A SZERETETENERGIÁVAL
MUNKA AZ ŐRANGYALOKKAL
TÉRTISZTÍTÁS ÉS MÁGIKUS AUTOMATIZMUSOK
MÁGIKUS SZIMBÓLUMOK MEGÉRTÉSE ÉS HASZNÁLATA

Képzés azoknak, akik szeretnék megismerni a bennük rejtőző mágust!

A képzés szellemi fővédnöke

Hermész Trisztmegisztosz Thot

A mágikus tevékenységet az energetikai térben végezzük, munkánk eredménye azonnal visszaellenőrizhető. A képzésen meglátod majd, óriási tévedés, hogy a mágia valamilyen misztikus csoda, beláthatatlan és megmagyarázhatatlan jelenségek sorozata. A mágia valójában a koncentráció, az akarat és az elfogadás hármasságát felhasználó szellemi és érzelmi munka. A képzésen hermetikus mágiát tanulunk, mellébeszélések és ködös magyarázatok helyett világos, egyértelmű és ellenőrizhető folyamatok ezek, amelyek hatása azonnal látható és érezhető.

Néha nem árt, sőt igazán jól jöhet, ha tudunk varázsolni.

Tanulunk rontást, szerelmi kötést és átkot is feltenni valakire?

Nem. Ilyesmiket nem tanulunk, mert ez nem igazán egy mágus eszköztára, és komoly következményei lehetnek, ha valaki ezzel játszik (majd mesélek, mert találkoztam ilyennel). De megtanuljuk észrevenni, ha van rajtunk valamilyen átok vagy rontás és megtanuljuk megvédeni magunkat ezektől a boszorkánypraktikáktól. A képzésen egészen biztosan megértjük, hogyan működnek a rontások, kötések, átkok a vudu mágia és sok minden más, amiről szinte mindenkinek csak homályos elképzelése van spiri barátnőktől, fiktív filmekből és könyvekből.

Varázsló vagy mágus leszek, ha elvégzem a tanfolyamot?

A képzés végén birtokában leszel a modern mágia módszertanának, a technikáknak, a varázsszavaknak, az energetikai tér használatának. Annak az ismeretnek, amit ősidők óta sokféle mélységben és minőségben gyakorolnak a legkülönbözőbb civilizációs szinteken és kultúrákban. Ennek az ismeretnek a birtokában, ha akarsz, és úgy érzed, akkor új életet is kezdhetsz mágusként, de én csak a módszertant mutatom be és tanítom meg.

 

A KÖVETKEZŐ KÉPZÉS IDŐPONTJAI

AZ OKTATÁS – AZ ANYAG TERMÉSZETÉBŐL FAKADÓAN – KORLÁTOZOTT LÉTSZÁMÚ CSOPORTOKBAN TÖRTÉNIK!

01

2022. OKTÓBER 22-23.

02

NOVEMBER 05-06.

A KÉT HÉTVÉGÉS MODERN MÁGIA TANFOLYAM ÁRA 220.000 FT

BETELT!

Jelentkezéskor befizetendő összeg: 30.000 Ft a fennmaradó 80.000 Ft a tanfolyam indulásakor fizetendő

RÉSZLETFIZETÉS
LEHETSÉGES

BETELT
30 000 Ft a tanfolyamra való jelentkezésed elfogadásakor.
40 000 Ft 2022. október 15-ig
40 000 Ft 2022. november 02-ig

BETELT

50% kedvezmény a képzés árából ha most jelentkezel
A képzés ára így 110.000 Ft.

A KÉPZÉS HELYSZÍNE

1066 BUDAPEST, MOZSÁR U. 2.

(VOLT)MOZSÁR KÁVÉZÓ ÉS ÉTTEREM EMELETI SZÍNHÁZTEREM

2022

október 22-23.
november 05-06.

A jelentkezésről

A spirituális és energetikai ismeretek, önfejlesztés önismeret tanulásánál nagyon komoly nehézség kiválasztani a megfelelő tanítót. Arra kérlek, ha még nem hallottál rólam, most se kapkodd el. Ha ide klikkelsz, megtalálod a bemutatkozásom.  Ha viszont úgy döntöttél szeretnél részt venni a tanfolyamon, akkor siess és vásárolj kedvezménnyel jegyet.

A képzések jellemzően teltházasak, az utolsó pillanatokban ritkán van hely, így tényleg érdemes már akkor lefoglalni a helyed, ha tudod, hogy jönni akarsz vagy meg akarsz lepni valakit ezzel a tanfolyammal.

Kedvezményes árral vásárolt jegyek előfeltétele, hogy időben jelentkezz. Ha nem jelentkeztél időben és a határidő lejárt, vagy ami általában bekövetkezik, hogy a képzés betelt, akkor már nem tudunk sem kedvezményt, de sokszor helyet sem biztosítani a tanfolyamon. Nagy baj azért nincs, csupán várnod kell a következőig.

JELENTKEZÉS

AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE ÉS ELKÜLDÉSE MÉG CSUPÁN A JELENTKEZÉSED SZÁNDÉKÁT JELZI FELÉNK. A JELENTKEZÉSED VÉGLEGESÍTÉSÉHEZ A MEGADOTT E-MAIL CÍMEDRE ELKÜLDÜNK MINDEN TOVÁBBI INFORMÁCIÓT!

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

„Úgy döntöttem, megismerem és az életem részévé teszem-a mágiát és a varázslatot.

Csak miután ezt megetettem értettem meg, hogy ez a mágikus és varázslatos élet titka.”

Néhány további gondolat…

a tanfolyamról, az árképzésről, rólad és rólam

Nyugodtan kijelenthető erről a képzésről, hogy nem csak Magyarországon, de a világon is egyedülálló ismereteket ad át. Ha mindazt, amit itt négy nap alatt megtanulhatsz, megtapasztalhatsz és megérthetsz szeretnéd összegyűjteni, akkor valószínűleg sok országot kellene meglátogatnod, rengeteg pénzt költenél és még mindig ott lenne az a probléma, hogy a különböző rendszerek bár ugyanabból a forrásból merítenek, mégis néha teljesen másképpen közelítenek a láthatatlan világhoz és a mágikus energiákhoz. Ezért a rengeteg információ önmagában nem segítség, még minden mozaikot a helyére kellene illesztened, ami megint csak sok idő. Ezzel a képzéssel, mindezt elkerülöd.

Ha már találkoztál velem tudhatod, hogy a képzések árait igyekszem mindig a piaci középárhoz igazítani. Ez egy igazán egyedülálló képzés, de ezt nem a képzés magas árában szeretném kifejezni. Arra kérlek, hogy gondold végig mennyire érzed magad készen arra, hogy elmélyedj a mágia világában és az energiák mozgatásában. Ha úgy érzed, neked ez még sok, akkor inkább kezd egy szinttel korábban és az Energetika Tanfolyam keretein belül tapasztald meg a spirituális világ titkait. Ott is lesz szó rengeteg fontos információról a meditációtól, a belső mesteren át, a gyógyító tevékenységek a szellemek és korábbi életek titkaiig. Az Energetika Tanfolyam részleteiért klikk ide. A legjobb – és ár-érték arányban legolcsóbb megoldás – ha mind a két képzésen részt veszel. Ha már elvégezted az Energetika tanfolyamot vagy úgy érezd, neked az most – bármilyen okból – kihagyható átléphető, akkor nagy szeretettel várlak a Modern Mágia tanfolyamra.

Arról, hogy hogyan jutottam hozzá ezekhez az ismeretkehez, hogyan használom, miért tanítom őket és honnan van egyáltalán jogosultságom ezt tanítani, arról a tanfolyamon bővebben beszélek majd. Ha addig is többet szeretnél tudni a spirituális történetemről és még nem olvastad a könyveimet erről a témáról, akkor klikk ide. Ha egy rövidebb bemutatkozással is megelégszel, akkor klikk ide.

A mágia se nem rossz, se nem jó, se nem fehér se nem fekete. Mindezt az dönti el, mire használod.

KAPCSOLAT

Torma Krisztina

omynoakademia{kukac}gmail.com
+36 30 889 3020