Nyárindító Kerti Kurzus Június 7-én

Meditáció, Energetika, Hipnózis

Egy napos ingyenes élő (igen) képzés és gyakorlás!

Indítsuk el a nyarat

A program ingyenes!

Rengeteg élő kurzus maradt el a koronavírus miatt, amit igyekeztem online pótolni, de az igazi mégiscsak az élő találkozás. Ezért úgy gondoltam, hogy tartok egy egész napos, ingyenes visszarázó és nyárindító foglalkozást, amikor átismételjük, amit hipnózison, energetikán tanultunk, gyakorlunk. A programban többek között lesz vezetett meditáció, hipnózis alapok ismétlése és praxisépítés, coaching illetve a felmerülő számmisztikai kérdésekre is igyekszem válaszolni.

Végre szabadon!

(nagyjából)

A jelenleg érvényben lévő rendeletek miatt – amik akármikor változhatnak – kerthelyiségben tartom a programot, ráadásul nem Budapesten, hanem Biatorbágyon a KisVilla Kávézó kertjében. Ha nincs autód és nem fogad be senki, aki kocsival jön, a helyszín akkor se riasszon el, mert egyszerűen megközelíthető vonattal a Déli Pályaudvarról. A Biatorbágyi Pályaudvarra kimegyünk eléd.  Az Omyno zárt facebook közösségben érdeklődhetsz, hogy jön-e valaki kocsival illetve, ha van kedved és autód felajánlhatod a segítséged a gyalogosan közlekedőknek.

A program ingyenes, ugyanakkor arra kérlek, hogy a könnyebb szervezés érdekében töltsd ki a kérdőívet. A minimális létszám 20 fő a maximális 45 fő. Ha kevesebb, mint 20 fő jelentkezik az esemény elmarad, de valószínűbb a túljelentkezés, ezért arra kérlek, ha akarsz jönni, ne habozz, töltsd ki a kérdőívet!

09:45-től érkezés (előtte ne gyere, mert nem lesz nyitva), kávézás
10:00-tól meditáció előkészítés
10:30 közös meditáció
11:00 transzfolyamatok, mélyítés, lazítás, transzlégzés
11:45 meditációtechnika fejlesztés
12:00 számmisztika haladó kérdések és karakterisztika
13:00 ebédszünet
13:30 testolvasás haladó
14:00 coaching, stratégia, blokkfelismerés
14:45 praxisépítés
15:30 meditáció
16:00 programzárás

Időpont

01

2020. 06. 07.
10:00 -16:00-ig

Helyszín: Kisvilla

2051 Biatorbágy, Szabadság u. 74/A