Omyno Tanfolyam
Ingyenes Online kurzus

meditáció – számmisztika – energia – életfeladat

"A születésnapod csupán egy dátumnak tűnik. Pedig a nap amikor születtél, talán jóval több ennél, kód, amellyel meg tudod változtatni az életed."

Mi az Omyno?

Az Omyno egy olyan energetikai rendszer, amelynek a használatával bárki képes hetek alatt változásokat elindítani, és rövid idő után szándékainak és terveinek megfelelően alakítani az életét.

AZ ÉLETNEK VAN MEGOLDÓ KÉPLETE

TE SEM VAGY KIVÉTEL, A TE ÉLETEDNEK IS VAN MEGOLDÓ KÉPLETE. NEM IS BONYOLULT, HA TUDSZ ÖSSZEADNI, AKKOR A SZÜLETÉSI DÁTUMODBÓL KI TUDOD SZÁMOLNI.

A szerencse az, hogy akár ismered az életed megoldó képletét, akár nem, akár használod, akár nem, ez létezik, és benne van az életed megoldása. Tehát nem kell most azonnal foglalkoznod ezzel a kérdéssel, ráérsz később is, amikor már végleg nem találsz válaszokat és teljesen tanácstalanná váltál.

Az Omyno univerzális energetikai rendszer, amely hatalmas befolyással van a földi életre. Hogy ehhez a hatalmas energetikai rendszerhez csatlakozzunk, szükségünk van a születésnapunk dátumára, az ebből kiszámolható Omyno kódra, alapvető meditációs ismeretekre, alapvető számmisztikai ismeretekre.

A számok helyes megértéséhez képesnek kell lennünk analógiákban gondolkodni. Ahhoz, hogy a mágikus műveletek sikerüljenek, ismernünk kell, hogyan hozza létre és blokkolja le a tudatunk a sikert.

Az Omyno két területen használható kiemelkedően, az első a dolgok megváltoztatása, a második az élethelyzetünk és az életfeladatunk megértése. Ha ezt a kettőt képes vagy sikerrel alkalmazni, akkor egészen biztos, hogy a lehető legharmonikusabb életet élheted.

INGYENES ÉJSZAKAI OLNLINE OMYNO ALAPKÉPZÉS

Két órás kurzus

BEVEZETÉS AZ OMYNO ENERGIA HASZNÁLATÁBA

1. Mit jelentenek a számok?
2. Mit jelent a születési számod és hogyan számolhatod ki belőle az Omyno kódod?
3. Mi az Omyno energia?
4. Hogyan használd a holdkódod?
5. A meditáció alapjairól
6. Milyen a helyes Omyno meditáció?
7. Mik az Omyno kapuk?
8. Közös Omyno meditációs gyakorlat

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

01

ÁPRILIS 06. 21:00-23:00-IG

AZ OMYNO ALAPTANFOLYAM ELÉRHETŐ ITT

Abban az esetben, ha lemaradtál a képzésről

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél részt venni a képzésen, akkor küldd el az email címed és mi elküldjük neked az élő adás linkjét. Az online képzéseken a helyek általában hamar betelnek, úgyhogy érdemes nem sokat gondolkodnod, hanem minél hamarabb jelentkezned.

JELENTKEZÉS

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

Bemutatkozás

HA TÖBBET AKARSZ TUDNI RÓLAM ÉS AZ AKADÉMIÁRÓL