Újrakezdés és változtatás időben
professzionális online tanfolyam

Azoknak, akik elég nyitottak, hogy tudják: elérkezett a korszakváltás ideje

Elmélet és gyakorlatok, hogy miután véget ért a koronavírus időszaka, neked ne legyen nehéz a folytatás vagy az újrakezdés.

Ki leszel két hónap múlva?

Mi lesz veled és mi lesz velünk, amikor a járvány véget ér?

Ez az online kurzus azért készült, hogy megválaszolja, mit és hogyan tehetsz magadért otthon addig, amíg a koronavírus miatt kialakult helyzet véget ér.

Néhány alapkérdés koronavírus idejére

Azért sok dolog nem tisztázott

Én értem, hogy maradjak otthon és gondolkodjak el, de min?
Hogyan gondolkodjak a jövőn, ha azt senki sem tudja megmondani?
Ha gondolkodom, de nem jövök rá semmire, akkor mit kell csinálni?
És ha elgondolkodtam és rájöttem valamire, akkor mi van?

A koronavírus megjelenése óta meglehetősen zavaros az önfejlesztő mesterek, guruk, tanácsadók, trénerek, mágusok, boszorkányok és egyéb segítő vagy megmondó szakemberek kommunikációs alapállása. Mert abban addig – legalábbis hivatalosan – mindenki egyet ért, hogy Maradj otthon!!! De, hogy otthon mit kell csinálni? Nos, elgondolkodni. Meditálni. Személyiséget fejleszteni. Hogy ez mit jelent, azt nem tudjuk meg tőlük. Homályos utalások persze vannak. „Gyere rá, hogy nem kell nagyobb tévé.” – Köszönöm rájöttem. „Vedd észre a szeretteid!” – Köszönöm észrevettem, no komment. „Készülj a jövőre, mert egyszer ennek vége lesz!” – Köszönöm, hogy vége lesz. És hogy készüljek, vegyek még wc papírt és lisztet?

Miben segít az online személyiségfejlesztő képzés?

A képzés gyakorlati ismereteket nyújt a meditációról, a személyiségfejlesztésről, a krízis és a pánikkezelésről. Kicsit utazunk a jövőbe és oldjuk, illetve elengedjük azokat a blokkokat, amik megakadályoznak téged abban, hogy könnyen változz. Itt megtanulhatod, hogyan hozd ki magadból a legtöbbet és hogyan segíthetsz másoknak a lehető leghatékonyabban.

Tanulsz egy kis kommunikációs ismeretet, továbbá ön- és emberismeretet is. És ami a legfontosabb: segít megtalálni a valódi értékeid, érdeklődésed és az életfeladatod, amikből azután felépítheted önmagad éppen olyannak, amilyenné válni szeretnél.

A képzés tematikája

01

Első alkalom

Elmélet
Mi a változás és miért megy olyan nehezen?
Miért nincs önbizalmad?
Miért vagy lusta?
Miért akadsz el valamiben?

Alapgyakorlat
Hogyan meditálj, mit várhatsz tőle valójában?
Hogyan lazulhatsz el könnyedén?
Alaptechnikák
A rögzítés technikája
A belső tanácsadó
Öngyógyítás-technika alapszinten

02

Második alkalom

Elmélet
Ha már sikerült változtatnod, miért esel vissza? pl. fogyásnál, pénzkeresetben, kapcsolatokban stb.
Mi történik a személyiség változásakor?
Hogyan érhetjük tetten a tudattalan értékrendünket?

Haladó gyakorlatok
Találd meg az értékeid
Így hagyd el a régi szokásaid
Így építs be új szokásokat az életedbe
Teljes stratégia a könnyebb önkifejezéshez (az önszeretet művészete)
Legyél nyitott a változásra és a bőségre

Sokféle módon gondolkozhatsz
és te döntöd el, hogy neked melyik tetszik

Ami biztos, hogy a korlátozások nem tartanak örökké

Ne úgy gondolj erre a mostani időszakra, mint kaotikus vesztegzárra, hanem mint hatalmas lehetőségre, amikor tényleg változtathatsz bármin, amin csak szeretnél.

A képzés ára

A két alkalom együtt kitűnő lehetőség a fejlődésre, önfejlesztésre. Ugyanakkor, előfordulhat, hogy csak az egyik érdekel. Ez sem baj, mert a kurzusok egymástól függetlenül is elvégezhetőek.
Ha teljesen kezdőnek érzed magad és úgy gondolod, neked nem kell több, akkor válaszd csak az első alkalmat, ha haladónak, akkor a válaszd csak a második alkalmat. Ha mind a kettőre jelentkezel valószínűleg azt sem bánod meg.

01

Egy alkalom 1.990 Ft

02

Két alkalom: 3.000 Ft

Miért nem ingyenes a kurzus?

Az a tapasztalatom, hogy a modern ember nem veszi komolyan azt, amiért nem ad pénzt. Ha ingyen kap valamit, akkor azt valamiért automatikusan értéktelennek tartja. Ezért kell fizetni, semmi másért. A képzés díja meg sem közelíti egy tanfolyam valódi árát, így nyilvánvalóan szimbolikus. De a képzés nem az.

Nagyon komolyan gondolom, hogy készülni kell és hatékonyan kell készülni a koronavírus lecsengése utáni új korszakra, mert aki most nem fejlődik, annak akkor, amikor elmúlik a karantén időszaka, nagyon nehéz lesz behozni a lemaradást.

Ha úgy döntesz, inkább ingyenesen programot szeretnél, akkor a mondat végén kattintgatva, találsz online meditációkat és kurzusokat is. MEDITÁCIÓ, HIPNÓZIS, ENERGETIKA, OMYNO

Jelentkezés

AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE ÉS ELKÜLDÉSE MÉG CSUPÁN A JELENTKEZÉSED SZÁNDÉKÁT JELZI FELÉNK. A JELENTKEZÉSED VÉGLEGESÍTÉSÉHEZ KI KELL TÖLTENED EGY HIVATALOS JELENTKEZÉSI LAPOT, AMIT AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAPON MEGADOTT E-MAIL CÍMEDRE KÜLDÜNK EL ÉS BE KELL FIZETNED A KURZUS DÍJÁT!

A képzések időpontja

01

2020. április 17. péntek
21:00-23:00-ig

Alapképzés

02

2020. április 23. csütörtök
21:00-23:00-ig

Haladó képzés

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

Mit kapsz ettől az online kurzustól

Ez a kurzus nem válaszol arra a kérdésre, hogy mi lesz, ha véget ér a koronavírus miatti különleges időszaknak, mert azt pillanatnyilag elképzelni sem tudjuk. De válaszol arra a kérdésre, hogy mi minden lehet a vége – ez azért nem olyan bonyolult. És válaszol a legfontosabb kérdésre: Te hogyan használhatod fel a rendelkezésedre álló időt, hogy kihozd magadból azt az embert, aki örül a változásnak, nem esik nehezére elengedni a múltat és képes együttműködni a jelennel. Használd fel ezt az egészen különleges és talán soha vissza nem térő alkalmat arra, hogy változtass bármin, amin csak szeretnél.

Bemutatkozás

Tudj meg többet rólam és az Omyno akadémiáról!

Ha többet akarsz tudni

Ha többet akarsz tudni rólam és az akadémiáról, akkor klikkelj a kép alatt található BEMUTATKOZÁS gombra.