Omyno Akadémia

13 éve indult útjára az Omyno

Azért alapítottam meg az Omyno Akadémiát, mert akármerre jártam hazánkban és a világon, azt tapasztaltam, hogy az elme és az energiák helyes használatáról szóló tanítások, az ezzel foglalkozó tanítók és iskolák hézagosan adják át az energetikai ismereteket és keverik a különböző szinteket.

ALAPOK - SZINTEK - CÉLOK

Az Omyno Akadémia elsődleges célja, hogy bevezessen mindenkit – aki úgy érzi, hogy ismeretei az energiákról még bővíthetőek – a helyes energetikai gondolkodásmódba. Az Akadémia legalapvetőbb fundamentuma, hogy a világon minden energia. Ezt az energiát a hétköznapi ember nagyon ritkán használja tudatosan, amíg a mágus teljesen tisztában van azzal, hogy minden tette lényegében energetikai munka, semmi más. Az, hogy a hétköznapi ember és a mágus között a gyakorló éppen hol helyezkedik, el nagyban függ a tanulmányoktól, a motivációtól és a körülményektől.

Érthető, gyakorlati oktatás

Amiért az Omyno Akadémiát megalapítottam

Egy spirituális iskola alapításának okai röviden

Ez a történet egészen pontosan 2010. február 10-én kezdődött a születésnapomon. Ekkor ültem le megírni az első Omyno könyvet. Nehezen beszélek erről az időszakról, mert bár mindig igyekszem sok humorral mesélni a kezdetekről, valójában rettenetesen fájdalmas, nehéz és hosszú volt számomra a beavatás a spiritualitás világába.

Lassan azért megszoktam, hogy ettől a naptól sok mindent másképpen kell csinálnom, tennem és gondolnom, mint korábban. Ezekről a megpróbáltatásokról, változásokról és fáradhatatlan belső mesteremről, Hermészről, sokat írok a könyveimben.

A beavatás hosszú évekig tartott. Ez alatt beiratkoztam számtalan különböző iskolába, ahol nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem. Rengeteg spirituális helyen jártam, sok spirituálisnak mondott emberrel találkoztam, nagyon vad dolgokat is láttam. Megrémisztett és teljes tanácstalansággal töltött el, hogy a spiritualitással foglalkozó emberek jelentős része mennyire nem önazonos azzal, amit csinál és mennyire nem él úgy, mint amit tanít.

És ehhez még hozzá jött, hogy ezen a számtalan helyen ez a rengeteg mester mennyi teljesen hülyeséget tanít. (Gondoljunk például 2012-re, amikor konkrétan az egész spirituális vezető kaszt a világvégét várta könyvekkel, filmekkel, előadásokkal, jóslatokkal. Amikor aztán nem történt semmi, letagadta amiket mondott.)

Az Omyno Akadémiát azért alapítottam, mert a sok duma és mellébeszélés, ömlengés és kifacsart magyarázat mögött sokszor találtam értékeket. Ezért mindabból, amit megtapasztaltam, hasznosnak, működőképesnek találtam, és amit fáradhatatlan mesterem sugallt, összeállítottam több teljes kurzust és képzést. Az Omyno Akadémia tananyaga lényegében lefedi a teljes spirituális tanítást, a nyelvhasználattól a meditáción át egészen a mágia megértéséig és használatáig.

Nem titkolt törekvésem, hogy az Omyno Akadémia iskola legyen, ahol mindenki megtalálhatja a saját szintjének megfelelő spirituális – bár talán jobb szó az energetikai – képzést. Aki ezeket a képzéseket elvégzi, az nagyon stabil ismeretekkel rendelkezzen, és ne kelljen további teljesen fölösleges alaptanulmányokat folyatnia összevissza. Ez az ismeretanyag – nyilván nem fed le minden iskolát – de tényleg nagyon alapos és mély ismereteket nyújt.

Az Omyno Akadémián nincsenek sallangok, mellébeszélés, teljesen hiányzik a misztikus ömlengés, inkább gyakorlatok sorozata, a szükséges elméleti háttérrel. A célom az, hogy aki a kiválasztott kurzusokat elvégzi és a gyakorlatokat rendesen megtanulja, rengeteg időt és pénzt spóroljon meg, továbbá képes legyen valóban megérteni mit jelent a spirituális élet általában és mit jelent önmaga számára.

Az Omyno Akadémia három szintje

Az Omyno Akadémián három nagy energetikai egységre bontva lehetséges megérteni és megtanulni az energiák helyes használatát.
Az elsőben a nyelvre (alap), a másodikban a meditációra (haladó), a harmadikban a tudatosságra (magas fokú) helyezzük a legnagyobb hangsúlyt.
Ugyanakkor a három szint egymástól tökéletesen függetlenül is képes működni és a különböző energetikai szintek jól használhatóak a különálló egységekben.
Ha azonban a hipnózist keverni kezdjük a mágiával, a meditációt a relaxációval stb., akkor teljesen értelmezhetetlen területekre tévedünk, és hamar elveszíthetjük először a magabiztosságunkat, majd a hitelességünket.
A spirituális iskolák és tanítók jelentős része beleesik ebbe a hibába.

Hipnózis, Spiritualitás, Mágia

Omyno - A visszatérés képlete

A születésnapod csupán egy dátumnak tűnik, pedig a nap, amikor születtél, talán jóval több ennél.

Többet a könyvről

Omyno - A beavatás képlete

Mi történik, ha valaki keresztül megy a beavatáson, és mi történik, ha valaki nem? És mi történik azokkal, aki ezt az egészet szeretnék megúszni?

Többet a könyvről

Az élet megoldó képlete - Omyno

Az életed megoldó képlete létezik. Nem kell most azonnal foglalkoznod vele, ráérsz később is, amikor már végleg nem találsz válaszokat és teljesen tanácstalanná váltál.

Többet a könyvről

Hipnózis itt és most!

Akármit is gondolsz arról, hogy mi a hipnózis, biztos lehetsz benne, hogy tévedsz...

Többet a könyvről

Ha többet akarsz tudni

Rólam és az Akadémiáról