Tarot Tanfolyam
Professzionálisan

Hatékony segédeszköz a problémák jobb megértéséhez

Válaszold meg a kérdéseid a jelennel, a jövővel és a múlttal kapcsolatban

A tarot 22+56 kép segítségével ad választ minden kérdésünkre

Van, aki a világ működését szeretné jobban megismerni, van aki az ősi bölcsességet kívánja felébreszteni magában, sokan másokat segítő, tanácsadó céllal használják. Csak úgy, minden cél nélkül is szeretem nézegetni a lapokat, mert abban, azt hiszem egyetérthetünk, hogy a legtöbb tarot kártya nem csupán hasznos válaszokat ad, hanem kifejezetten szép is.

Rengeteg segítség
Egy pakli kártyában

A jövendőmondásban, a szerelmi jóslatokban vagy a munka terén várható eredmények minél pontosabb meghatározásában is segítséget nyújtanak a kártyák. Továbbá kitűnő társ az elmélyülésben és a meditációban.

Fontos történetek...

...amit kártyákkal mondanak el rólad

A tarot, mint segédeszköz

A tarot ősi eredetű bölcsesség, tiszta kifejezéssel: a „királyi út”, amit önmagunkban teszünk meg. A szimbólumait eredetileg kőtáblákba vésték, majd később a hatalom üldözése elől játékkártyákra rejtették, így maradt fent évezredeken át.

Mára ez a tudás mindenkinek elérhető és használható, akár professzionális jövendőmondó, akár kíváncsi átlagember. Nem kell tehát beavatottnak vagy varázslónak lenni, bár egy dolog nem árt hozzá: az intuíció. Ami szintén van mindenkiben, csupán meg kell hallani a hangját.

A kártyát úgy kell felfogni, mint egy iránymutató paklit, amiből kihúzhatjuk a következő lépéshez szükséges jelzőtáblát. Kell hozzá egy kis játékosság, egy csipet komolyság, és hogy ne csüngjünk a könyvekben leírt magyarázatokon. Egyszerűen nézzük meg, mit látunk a kihúzott lapon, és engedjük a belső megérzésnek, hogy megmondja mit jelent számunkra a kép az adott pillanatban. Mert az hitelesebb lesz bármilyen előre gyártott magyarázatnál.

Ha döntés előtt állok, benne vagyok egy folyamatban, vagy kíváncsi vagyok valamilyen kapcsolatomra, akkor előveszem a kártyát és megnézem, mit mond nekem. Nem azt fogja megmutatni, hogy pontosan mi lesz a jövőm, vagy vitán felül mit kellene tennem. Arra világít rá nagyon élesen, hogy éppen hol állok, miben vagyok, és ha jól kérdeztem, akkor felvázolja a jövő lehetséges irányait is.

A Tarot nem csupán egy kártya, hanem a hermetikus tanítás nagykönyve

Három alapvető készségünket kell fejleszteni
A Tarot kártya megértése

1. Ismernünk kell a számmisztika alapjait.
2. Meg kell tanulnunk képeket olvasni.
3. Fel kell tudnunk venni a kapcsolatot a tudatunkon túli világgal.

A következő képzés időpontjai

01

I. hétvége
2021. január

Számmisztika
Szimbólumelemzés
Képolvasás
Nagy arkánum
Alap kirakások

02

II. hétvége
2021.január

Kis arkánumok
Összetett szimbólumok
Összehasonlító elemzés
Komplex kirakások
Egyéb haladó gyakorlatok

Sokan gondolják azt, hogy a Tarot használata a kártyák jelentésének megtanulása és a kirakási módok biztonságos elsajátítása után már nem okozhat nehézséget. A valóság azonban az, hogy aki igazán járatos a Tarot használatában, az nem köti a kártyákat mereven egy-egy jelentéshez és bár sokkal egyszerűbb lenne, a tarot jelentése és mélyebb filozófiája nem tanulható meg csupán könyvek segítségével.

Az oktatás alapját a vitathatatlanul magasról inspirált Kazanlár Tarot adja, de megnézünk más kártyákat is. A tarot nem kártyafüggő bölcselet, hanem bölcselet, amelyet szinte bármilyen kártya segíthet kifejezni.
A tanfolyamra mindenképpen hozz magaddal valamilyen tarot kártyát. Ha nincs kártyád, vegyél. Kölcsön is lehet kérni, de nem érdemes, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy a tanfolyam után már nem szívesen adjuk vissza a kártyát, ami a sok gyakorlástól a sajátunkká válik.

Ezen a tanfolyamon a hagyományos tarot értelmezés mellett a kártyák kombinált számmisztikai jelentését, a Nagy és a Kis Arkánum analóg rendszerét is megtanuljuk. Megtanulunk továbbá képeket olvasni, ráhangolódni a lapokra, belenézünk a múltba és természetesen a jövőbe is. Átvesszük, hogyan néz ki egy tarot elemzés a gyakorlatban és mit csinál az, akinek a tarot több, mint hobbi. Tanulunk új és hagyományos kirakási módokat és ami talán a legfontosabb, közelebb férkőzünk a titkos hermészi tanokhoz.

A tanfolyam ára

45.000 Ft/fő
Diákoknak 50% kedvezmény
Kérlek vedd figyelembe, hogy a jelentkezésed csak akkor válik érvényessé, ha kitöltötted az alábbi jelentkezési lapot és átutaltad a részvételi díjat.

Mozsár
Kávézó
és
Étterem
Budapest
Nagymező u. 21.
1065

JELENTKEZÉS

AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE ÉS ELKÜLDÉSE MÉG CSUPÁN A JELENTKEZÉSED SZÁNDÉKÁT JELZI FELÉNK. A JELENTKEZÉSED VÉGLEGESÍTÉSÉHEZ KI KELL TÖLTENED EGY HIVATALOS JELENTKEZÉSI LAPOT, AMIT AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAPON MEGADOTT E-MAIL CÍMEDRE KÜLDÜNK EL.

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!