Tarot Tanfolyam
online és élő alkalmakkal

Hatékony segédeszköz a problémák jobb megértéséhez. + Kazanlar Tarot Kártyacsomagot ajándékba a képzés mellé

2023-as IDŐPONT BETELT, egyenlőre nem tervezünk új képzést

A képzés online részét rögzítjük és bármikor visszanézhető
(FAR: K/2023/197032)

A tarot 22+56 kép segítségével ad választ minden kérdésünkre

Van, aki a világ működését szeretné jobban megismerni, van aki az ősi bölcsességet kívánja felébreszteni magában, sokan másokat segítő, tanácsadó céllal használják. Csak úgy, minden cél nélkül is szeretem nézegetni a lapokat, mert abban, azt hiszem egyetérthetünk, hogy a legtöbb tarot kártya nem csupán hasznos válaszokat ad, hanem kifejezetten szép is.

Rengeteg segítség
Egy pakli kártyában

A jövendőmondásban, a szerelmi jóslatokban vagy a munka terén várható eredmények minél pontosabb meghatározásában is segítséget nyújtanak a kártyák. Továbbá kitűnő társ az elmélyülésben és a meditációban.

Fontos történetek...

...amit kártyákkal mondanak el rólad

A tarot, mint segédeszköz

A tarot ősi eredetű bölcsesség, tiszta kifejezéssel: a „királyi út”, amit önmagunkban teszünk meg. A szimbólumait eredetileg kőtáblákba vésték, majd később a hatalom üldözése elől játékkártyákra rejtették, így maradt fent évezredeken át.

Mára ez a tudás mindenkinek elérhető és használható, akár professzionális jövendőmondó, akár kíváncsi átlagember. Nem kell tehát beavatottnak vagy varázslónak lenni, bár egy dolog nem árt hozzá: az intuíció. Ami szintén van mindenkiben, csupán meg kell hallani a hangját.

A kártyát úgy kell felfogni, mint egy iránymutató paklit, amiből kihúzhatjuk a következő lépéshez szükséges jelzőtáblát. Kell hozzá egy kis játékosság, egy csipet komolyság, és hogy ne csüngjünk a könyvekben leírt magyarázatokon. Egyszerűen nézzük meg, mit látunk a kihúzott lapon, és engedjük a belső megérzésnek, hogy megmondja mit jelent számunkra a kép az adott pillanatban. Mert az hitelesebb lesz bármilyen előre gyártott magyarázatnál.

Ha döntés előtt állok, benne vagyok egy folyamatban, vagy kíváncsi vagyok valamilyen kapcsolatomra, akkor előveszem a kártyát és megnézem, mit mond nekem. Nem azt fogja megmutatni, hogy pontosan mi lesz a jövőm, vagy vitán felül mit kellene tennem. Arra világít rá nagyon élesen, hogy éppen hol állok, miben vagyok, és ha jól kérdeztem, akkor felvázolja a jövő lehetséges irányait is.

A Tarot nem csupán egy kártya, hanem a hermetikus tanítás nagykönyve

Három alapvető készségünket kell fejleszteni
A Tarot kártya megértése

1. Ismernünk kell a számmisztika alapjait.
2. Meg kell tanulnunk képeket olvasni.
3. Fel kell tudnunk venni a kapcsolatot a tudatunkon túli világgal.

A képzés egyik része online bármikor, bárhonnan csatlakozhatsz

A képzés hetente a Zoom alkalmazáson keresztül zajlik majd. Ha még nem hallottál róla, ez az alkalmazás okostelefonról és bármilyen számítógépről vagy tabletről elérhető. Nem kell tehát minden esetben otthon lenned, hanem lényegében bárhonnan, ahol van internet csatlakozhatsz keddenként a képzéshez. Továbbá nem szükséges sem borotválkoznod sem sminkelned előtte, fodrászhoz se menj, ez tarot tanfolyam, nem az számít, ki milyen szép.

Ha tehát vidéken vagy külföldön élsz, akkor sem kell hosszú órákat utaznod az online alkalmakra. Egyszerűen bekapcsolódsz öt perccel a képzés indulása előtt. Megspórolod magadnak a parkolóhelyek keresgélését és az ebből fakadó stresszt.

A képzés időpontjai

01

Online alkalmak

NINCS TERVEEZÉS ALATT ÚJ IDŐPONT

Képolvasás
Számmisztika
Nagy arkánum
Kis arkánumok

02

Élő hétvége

NINCS TERVEZÉS ALATT ÚJ IDŐPONT

Összetett szimbólumok
Összehasonlító elemzés
Komplex kirakások
Egyéb haladó gyakorlatok

Sokan gondolják azt, hogy a Tarot használata a kártyák jelentésének megtanulása és a kirakási módok biztonságos elsajátítása után már nem okozhat nehézséget. A valóság azonban az, hogy aki igazán járatos a Tarot használatában, az nem köti a kártyákat mereven egy-egy jelentéshez és bár sokkal egyszerűbb lenne, a tarot jelentése és mélyebb filozófiája nem tanulható meg csupán könyvek segítségével.

A képzés ára tartalmaz egy ajándék csomag Kazanlar Tarot kártyát

Az oktatás alapját a vitathatatlanul magasról inspirált Kazanlár Tarot adja, de megnézünk más kártyákat is. A tarot nem kártyafüggő bölcselet, hanem bölcselet, amelyet szinte bármilyen kártya segíthet kifejezni.
A személyes alkalmon minden résztvevő megkapja az ajándék Kazanlár Tarot kártyáját!

Ezen a tanfolyamon a hagyományos tarot értelmezés mellett a kártyák kombinált számmisztikai jelentését, a Nagy és a Kis Arkánum analóg rendszerét is megtanuljuk. Megtanulunk továbbá képeket olvasni, ráhangolódni a lapokra, belenézünk a múltba és természetesen a jövőbe is. Átvesszük, hogyan néz ki egy tarot elemzés a gyakorlatban és mit csinál az, akinek a tarot több, mint hobbi. Tanulunk új és hagyományos kirakási módokat és ami talán a legfontosabb, közelebb férkőzünk a titkos hermészi tanokhoz.

NINCS TERVEZÉS ALATT ÚJ IDŐPONT

A tanfolyam ára tartalmaz egy pakli Kazanlar Tarot csomag kártyát!

Volt Mozsár kávézó
emeleti központ

2023. BETELT

ELŐZETES JELENTKEZÉS

AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE ÉS ELKÜLDÉSE MÉG CSUPÁN ELŐZETES ÉRDEKLŐDÉS, HOGY ELSŐKÉNT ÉRTESÜLJ ARRÓL, HA A KÉPZÉS KIÍRÁSRA KERÜL.

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!