Omyno Club
Online Közösség

Tanulj meg hatékonyan segíteni magadon és másokon!

Az Omyno Club egy olyan nyitott online club, ahol a cél a személyiség fejlesztése, a tanulás és a magas szintű kapcsolódás egyszerre kifelé és befelé. Fedezd fel velünk a legősibb és legkorszerűbb terápiás, segítő és spirituális technikákat, módszereket és gondolkodásmódot.

Kiemelt képzéseink

Tarot tanfolyam online

3 élő alkalom + videó a kártyák jelentéséről

Indul: március 1. péntek
Videó: március 01. 05. 12.
Élő alkalmak: március: 12. 19. 26. keddi napokon 18:30-20:00-ig.
A tagság díja: 15.000 Ft/hó kedvezménnyel: 7.500 Ft/hó
Jelentkezés feltétele: Omyno Clubtagság
A képzés a clubban visszanézhető

Mit tanulunk a Tarot Tanfolyamon?

3 alkalom + videó a kártyák jelentéséről + ajándék tarot kártya

Ezen a tanfolyamon a hagyományos tarot értelmezés mellett a kártyák kombinált számmisztikai jelentését, a Nagy és a Kis Arkánum analóg rendszerét is megtanuljuk. Megtanulunk továbbá képeket olvasni, ráhangolódni a lapokra, belenézünk a múltba és természetesen a jövőbe is. Átvesszük, hogyan néz ki egy tarot elemzés a gyakorlatban és mit csinál az, akinek a tarot több, mint hobbi. Tanulunk új és hagyományos kirakási módokat és ami talán a legfontosabb, közelebb férkőzünk a titkos hermészi tanokhoz.

Kiemelt bónusz ajándék: Az első 10 jelentkezőnek ingyenes ajándék tarotkártya, ha van már tarot kártyád, akkor válasz helyette önismereti kártyát!

Hipnózis a hétköznapokban

3 élő alkalom + 1 pakli varázskártya

Indul: április 2. kedd 18:30-20:00-ig
Élő alkalmak: április 02. 16. 30. keddi napokon 18:30-20:00-ig.
A tagság díja: 15.000 Ft/hó kedvezménnyel: 7.500 Ft/hó
Jelentkezés feltétele: Omyno Clubtagság
A képzés a clubban visszanézhető

Mint tanulunk a hipnózis tanfolyamon?

3 élő alkalom + 1 ajándék paklivarázskártya

Ezen az online hipnózisképzésen megtudhatod, hogy mit tanítanak a világban a hipnózisoktatásokon. Gyakoroljuk a hipnotikus nyelvhasználat hatékony meggyőzéstechnikáit. Megértjük a hipnózis gyógyító erejét. Megvizsgáljuk, hogy lehetsz-e te is hipnotizőr és ha igen, akkor mit kell tenned hozzá. Átvesszük a hipnózis különleges módszereit, mint a gyorsolvasás, memóriafejlesztő technikák és megvizsgáljuk, hogy kell szuperképességeket fejleszteni.

Kiemelt bónusz ajándék: Az első 10 jelentkezőnek ingyenes ajándék varázsszavak és hipnotikus nyelvi minták kártyát adunk ajándékba, ha van már ilyen kártyád, akkor válasz helyette önismereti kártyát!

Önhipnózis és meditáció - önterápia a gyakorlatban

3 alkalmas képzés + 1 ajándék vezetett meditáció

Indul: május 7. kedd18:30-20:00-ig
Élő alkalmak: május 7. 14. 21. keddi napokon 18:30-20:00-ig
A tagság díja: 15.000 Ft/hó kedvezménnyel: 7.500 Ft/hó
Jelentkezés feltétele: Omyno Clubtagság
A képzés a clubban visszanézhető

Mit tanulunk az önhipnózis és meditáció tanfolyamon?

Miért boldogok egyesek, míg mások boldogtalanok? Miért sikerül egyeseknek – majdnem – minden, míg másoknak – szinte – semmi? Miért betegszenek meg emberek olyan körülmények között, amiben másoknak semmi bajuk nem lesz? Mit csinál másképpen egy népszerű ember, mint az, akit elkerül a hírnév? Miért lesz ugyanazon lehetőségek és körülmények között az egyik ember gazdag a másik szegény? Hogyan lehetséges, hogy egyesek magányra vannak ítélve, mások pedig könnyedén létesítenek és/vagy tartanak meg kapcsolatokat? Mitől lesz valakiből bajnok és miért vannak örök utolsók? Többek között ezekre a kérdésekre is választ találunk a képzésen.

Ez a kurzus segít abban, hogy megtanuld és egyedül is alkalmazni tudd az önhipnózist és a meditációt. A képzés előnye, hogy egy hónapon keresztül folyamatosan rákényszerít a gyakorlásra. Tehát nem csupán megtanulod a meditáció és az önhipnózis helyes technikáját, hanem folyamatosan gyakorlod is.

Kiemelt bónusz ajándék: Az első 10 jelentkező ingyenes ajándék meditácót választhat a következők közül: elengedés, gyógyító meditáció, gondolatok leállítása a fejben.

 

Számmisztika egyéni elemzéssel

4 alkalmas képzés + konzultáció

Indul: : június 4-én 18:30-20:00-ig
Élő alkalmak: június 4. 11. 18. 25. 18:30-20:00-ig
A tagság díja: 15.000 Ft/hó kedvezménnyel: 7.500 Ft/hó
Jelentkezés feltétele: Omyno Clubtagság
A képzés a clubban visszanézhető

Mit tanulunk a számmisztika tanfolyamon?

4 alkalom + konzultáció

Ezen a különleges számmisztika tanfolyam segít megfejteni a számok mögött rejlő titkokat. A tanfolyam során részletesen foglalkozunk a numerológia alapjaival, és megtanuljuk, hogyan lehet ezeket a ismereteket életünk különböző területein alkalmazni A résztvevők olyan speciális eszközöket kapnak, amelyek segítik őket saját számmisztika elemzéseik elkészítésében, személyes és szakmai célokra egyaránt. Részletesen áttekintjük, hogyan alkalmazhatjuk a számmisztika elveit a döntéshozatalban, a kapcsolatokban és a személyes fejlődés területein. A tanfolyam keretében interaktív csoportgyakorlatokat is beépítünk, amelyek segítik a résztvevőket a számmisztika elméleteinek gyakorlati alkalmazásában. A tanfolyam célja, hogy ösztönözze a résztvevőket a saját számmisztika stílusuk kialakítására, és segítse őket az életüket tudatosabban irányítani a számok segítségével.

Kiemelt bónusz ajándék: Az első 10 jelentkezőnek 30 perces, ingyenes ajándék számmisztika elemzést adunk!

 

Érdekel az Omyno Online Club