Önismereti kártya
31 gyakorlattal egy hónapon át

Ki vagyok én és ki vagy te?

Az önismereti folyamat során egyre jobban megismerem és megértem azt, aki vagyok, így egyre könnyebben ismerem fel és engedem el mindazt, ami viszont nem vagyok.

Az önismeret a világ legcsodálatosabb ismerete!

Nélküle csupán összevissza tévelygünk az életünkben és akármi is történik, nem tudunk vele igazán mit kezdeni.

Az önismeret hiányának 9 jele

1. Mindig más a hibás

2. Folyamatosan megkérdőjelezed/visszavonod a döntéseid

3. Állandóan másokkal hasonlítgatod össze magad

4. Nem bírod a kritikát és megbántódsz a vicceken

5. Igyekszel elismert személlyel jóváhagyatni a döntéseid

6. Rettegsz, hogy hibázol

7. Rengeteg "érthetetlen" konfliktusba keveredsz

8. Folyamatosan kritizálod a környezeted

9. Nagyon jellemző rád a pesszimizmus

Az önismeret fejleszthető

Az élettapasztalatokon keresztül ismerjük meg magunkat. Ezekből a tapasztalatokból építkezve jövünk rá arra, hogy bizonyos dolgokban jók, ügyesek vagyunk, más dolgokban viszont elakadnunk, ügyetlenkedünk. Az áramlás és elakadás folyamata semmi más, mint a legalapvetőbb és legvilágosabb önismereti teszt számunkra. Ami megy, azt általában szívesen csináljuk, azzal nincs bajunk, ami nem megy, azt jellemzően nem szeretjük, igyekszünk elkerülni.

Az önmagát nem ismerő ember számára a legfontosabb, hogy mások mit gondolnak róla. Igyekszik találni rajta kívül valakit, aki tényleg megmondja, hogy ő milyen is valójában. Miért lehet, és miért nem lehet szeretni.

Egy önismerettel nem rendelkező ember mindenáron hasznos akar lenni, hogy elnyerje mások rokonszenvét. Ez a hajsza mások elismerés után kifulladásig tart és garantáltan csalódást okoz.

Szerencsére az önismeret nem egy adottság, amivel születünk és vagy adatik belőle valamennyi vagy nem, inkább képesség, amely folyamatosan fejleszthető és nagyon hasznos is fejleszteni. Az önismeret legnagyobb előnye, hogy tudod, mit akarsz és mit nem akarsz. Így könnyedén tudsz dönteni minden helyzetben, továbbá képes vagy vállalni a konfliktusaid és nem félsz az elutasítástól.

Mire jó az Önismereti Kártya?
9 válasz

1. Többször is meg fogod magad lepni

2. Jobban megértesz másokat

3. Szórakozva tanulsz magadról új dolgokat

4. Rengeteg önismereti játékkal találkozhatsz

5. Ha előveszed, azonnal a középpontba kerülsz

6. Széles körben felhasználható, akár a munkád során is

7. Kitűnő ajándék

8. Nem foglal sok helyet, bárhová elviheted magaddal

9. Új megvilágításba helyezhet embereket, eseményeket az életedben

Hogyan használd az Önismereti kártyát?

A kártya használata egyszerű. Egyik oldalán található az önismereti feladat leírása, a másik oldalon található – feladattól függően - a gyakorlat értelmezése, magyarázata, megoldása. Harmincegy kártya található a csomagban. Egy hónapon át minden napra egy gyakorlattal. Ha nagyon türelmetlen vagy akkor két gyakorlatot is elvégezhetsz egy nap, de ennél többet nem érdemes.

Ez a kártya egyszerre játék és önismereti út. Ezen az úton nem lehet és nem is szabad rohanni. Érdemes engedni, hogy a lapokon a feladatok dolgozzanak benned. Biztosan lesznek olyan gyakorlatok, amelyek nagyon elgondolkodtatnak és lesznek olyanok, amik kevésbé. Talán lesz közöttük olyan gyakorlat, amire legyintesz és lesz olyan, amin komolyan meglepődsz majd. Ez teljesen normális, hiszen itt nem egy pakli kártyát vásárolsz meg, hanem egy kalandos utazást önmagad mélyebb megértése felé.

01

Egy csomag önismereti kártya ára
5.990 Ft

Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza!

SZERETNÉM MEGVÁSÁROLNI A TERMÉKET

Ajándékba is

Ha valami igazán különleges meglepetést szeretnél adni másoknak, akkor ez a kártya szinte egészen biztosan beváltja a hozzá fűzött reményeket. Az önismeret útján járni különböző egyre elterjedtebb és elfogadottabb tevékenység. Aki már ezen az úton jár, annak mindenképpen érdekes kihívásokat rejt a kártya, aki pedig még nem lépett rá erre az ösvényre, annak izgalmas lehet az első komolyabb ismerkedés önmagával.

Mindenki, aki ezt a kártyát megkapja és játszik vele, egy kicsit közelebb kerül önmagához. Neked pedig igazán nincs más dolgod, mint segíteni ebben. Aztán, amikor pár hét múlva hálásan megköszönik az ajándékot, neked nem lesz más dolgot, csak megrántani a vállad és annyit mondani: Örülök, ha tetszett. Nagyon szívesen.