Mi az Omyno?

Az Omyno egy olyan energetikai rendszer, amelynek a használatával bárki képes hetek alatt változásokat elindítani, és rövid idő után szándékainak és terveinek megfelelően alakítani az életét.

Az Omyno ismeretével lehetséges elérni az elérhetetlennek tűnő célokat,

meggyógyulni, felülemelkedni fájdalmas emlékeken, anyagilag rendbe jönni, megszeretni másokat és önmagunkat. És ez még csak a kezdet….

Az Omyno energiamező használatához három elem ismerete szükséges:

1. A számok jelentésének ismerete.
2. Az Omyno kódok kiszámolása a születésnapból.
3. Az Omyno kapuk, minősége és időpontjai.

Az élet megoldó képlete

A rendszer az ember sorsa szempontjából, a születésnap dátumának számait tartja a legfontosabbnak. Ebből a számból rengeteg dologra lehet következtetni a múltbeli életektől, az életfeladaton, a párkapcsolatunkon át, a hivatásunkig.

 

A születésnapod számából tehát egyszerű kódokat számolhatunk ki, amelyen keresztül megismerheted a sorsod. Az Omyno energia ismeretével pedig átírhatod azt. Ezért nevezzük az Omynót az élet megoldóképletének.

Omyno - A visszatérés képlete

A születésnapod csupán egy dátumnak tűnik, pedig a nap, amikor születtél, talán jóval több ennél.

Többet a könyvről

Omyno - A beavatás képlete

Mi történik, ha valaki keresztül megy a beavatáson, és mi történik, ha valaki nem? És mi történik azokkal, aki ezt az egészet szeretnék megúszni?

Többet a könyvről

Az élet megoldó képlete – Omyno

Az életed megoldó képlete létezik. Nem kell most azonnal foglalkoznod vele, ráérsz később is, amikor már végleg nem találsz válaszokat és teljesen tanácstalanná váltál.

Többet a könyvről

“Sokan vannak, akik egyáltalán nem hisznek a varázslatokban, az átkokban, a boszorkányságban, akiket egy kicsit sem érdekel a karma vagy a reinkarnáció, és nem kíváncsiak a számmisztikában rejlő lehetőségekre sem. Ricsi, az alkotói válsággal küzdő író is épp így van ezzel. Őt egészen másfajta problémák foglalkoztatják: a kiadója új kéziratot követel tőle, ráadásul szörnyű hasfájás is gyötri, amin már az orvosok sem tudnak segíteni.

Végső elkeseredésében parapszichológushoz fordul, aki arra a következtetésre jut: Ricsi egy korábbi életében tett egy ígéretet, amit nem teljesített, és ez okozza minden mostani gondját. A megoldást azonban épp emiatt nem a jelenlegi életében kell keresni. Az író a legkevésbé sem dobódik fel a különleges terápia ötletétől, de mivel más lehetőséget nem lát, végül aláveti magát a furcsa kezelésnek.

A kételkedő Ricsi a parapszichológus rendelőjéből visszautazik a középkori Sienába, ahol vándorszínészekkel, papokkal, örömlányokkal és boszorkányokkal találkozik, sőt még az inkvizícióval is szembekerül. Egyre elkeseredettebben kutatja a probléma megoldását, míg rá nem jön, hogy akit ő keres, az valójában maga a Teremtő, a be nem tartott ígéret pedig nem kisebb vállalás, minthogy könyvet ír az élet megoldóképletéről, amelynek megfelelő használata gyakorlati megoldásokat kínál a betegségekre, megkönnyíti a tanulást, segít rendbe tenni az érzelmi és anyagi problémákat.”

 

Az élet megoldóképlete

A születésnapod csupán egy dátumnak tűnik, pedig a nap, amikor születtél, jóval több ennél…

kód, amellyel meg tudod változtatni az életed!