Hipnózis a hétköznapokban
3 élő alkalom + kártya

A hipnózis praktikus oldala

Indul: április 2. kedd 18:30-20:00-ig
Élő alkalmak: április 02. 16. 30. keddi napokon 18:30-20:00-ig.
A tagság díja: 15.000 Ft/hó kedvezménnyel: 7.500 Ft/hó
Jelentkezés feltétele: Omyno Clubtagság
A képzés a clubban visszanézhető

Ezen a tanfolyamon végre beszélhetünk arról, hogyan használjuk a hipnózist a hétköznapokban.

A hipnózis képzéseken tanítom a hipnózis rengeteg fajtáját, igyekszem átadni a teljes szemléletmódot, de a hipnózis hétköznapi használatára már nem jut idő. Ezt a hiányt töltjük be most.

A KÉPZÉSRE ONLINE BÁRMIKOR, BÁRHONNAN CSATLAKOZHATSZ

A képzés hetente a Zoom alkalmazáson keresztül zajlik majd. Ha még nem hallottál róla, ez az alkalmazás okostelefonról és bármilyen számítógépről vagy tabletről elérhető. Nem kell tehát minden esetben otthon lenned, hanem lényegében bárhonnan, ahol van internet csatlakozhatsz keddenként a képzéshez. Továbbá nem szükséges sem borotválkoznod sem sminkelned előtte, fodrászhoz se menj, ez tarot tanfolyam, nem az számít, ki milyen szép.

Ha tehát vidéken vagy külföldön élsz, akkor sem kell hosszú órákat utaznod az online alkalmakra. Egyszerűen bekapcsolódsz öt perccel a képzés indulása előtt. Megspórolod magadnak a parkolóhelyek keresgélését és az ebből fakadó stresszt.

A hipnózis hétköznapjai

Hipnózisképzések elvégzése után nagyon keveseknek jut eszébe, hogy a tudás, amihez hozzájutott nem csak ülések vezetésére, terápiára, meggyőzésre, hanem rengeteg apró, hétköznapi probléma hatékony megoldására is jó. Ilyen probléma a csevegések elindítása vagy lezárása, a nevek megjegyzése, a figyelemfelkeltő nyilvános beszédkezdés, a szövegek gyorsabb elolvasása vagy legalább egy hatékony tanulási stratégia elsajátítása. Ezekről a tényleg hétköznapi dolgokról minden hipnotizőrnek kellene, hogy legyen elképzelése. Bár az általam tanított anyag sok mindenre kitér a hipnózis hétköznapi alkalmazhatósága kapcsán, itt több olyan témáról is beszélgethetünk, ami szerintem mindenki számára hasznos lehet, de a hipnózistanfolyamokon nincs rá elegendő idő. A három alkalommal most kilenc olyan témát fogunk megbeszélni és gyakorolni, amelyek valóban hatékonyak lehetnek, ha használatukat bevezetjük a hétköznapokban. Természetesen nem mindent fogunk tudni mélységében elsajátítani, de ha már arra jobb rálátásunk van, hogy milyen képességeket fejleszthetünk ki magunkban viszonylag gyorsan, akkor a továbbiakban arról is fogunk tudni dönteni, hogy mi az, amit meghagyunk másoknak és mi az, amiről többet szeretnék tanulni.

Kinek érdemes elvégezni a tanfolyamot?

A képzést azoknak ajánlom, akik szívesen rácsodálkoznak a világra, az elme és az ember működésére. Ha szeretnél néhány apró trükköt elsajátítani, hogy könnyebben menjenek az életben a dolgaid, jobban kommunikálj vagy szimpatikusabbá válj embertársaid számára, akkor érdemes jelentkezned. Érdemes akkor is eljönni a képzésre, ha félsz a hipnózistól, mert itt megláthatod, hogy a hipnózis a valóságban mennyire más ahhoz képest, mint amit egy átlagember elképzel róla.

Milliárdos üzlet

Úgy tűnik, lassan ugyan, de a terápián túl is egyre nagyobb teret nyernek a hipnózis ismeretéből származó legkülönbözőbb technikák és felhasználási lehetőségek.  A sportban, a reklámban, az oktatásban, a legkülönbözőbb kommunikációs helyzetekben, az egészségügyben, a gyereknevelésben egyre jobban el fognak terjedni a hipnózistechnikák és a hipnotikus gondolkodás, mivel ez jól láthatóan egy sikeres stratégia, és mind-mind milliárdos üzlet. Mindenki, aki most megtanulja és alkalmazza a legkorszerűbb hipnózisismereteket, jelentős előnyre tehet szert másokkal szemben, akik ezt a titkot nem ismerik vagy nem használják.

HA SIETSZ AJÁNDÉKBA ADUNK EGY CSOMAG Varázskártyát

Kiemelt bónusz ajándék: Az első 10 jelentkezőnek ingyenes ajándék varázsszavak és hipnotikus nyelvi minták kártyát adunk ajándékba, ha van már ilyen kártyád, akkor válasz helyette önismereti kártyát!

A sikeres gondolkodás a hipnotikus gondolkodás

Lehetsz bárki és csinálhatsz bármit az életben, ha megtanulod a hipnotikus gondolkodást és hajlandó vagy alkalmazni, akkor kevesebb energiával sokkal nagyobb sikereket érhetsz el. Ha tanár, sportoló, értékesítő, vállalkozó, üzletvezető, pincér vagy bármi egyéb vagy, biztosan találsz olyan területet az életedben, ahol a hipnotikus gondolkodás fejlesztésével több figyelemhez, szeretethez, megbecsüléshez vagy pénzhez tudsz hozzájutni. Mert ha megfigyeled, mindenki, aki sikeres, ismer valamilyen trükköt – van legalább egy szuperképessége –, amitől ő több és más, mint az átlag. És ha még jobban megfigyeled, ez általában nem más, minthogy önmagát vagy másokat képes hipnotizálni. Így ad el az első osztályú értékesítő többet, így motivál a topmenedzser, így szerez magának gazdag férjet a szupernő, így győz a többiek felett az élsportoló. Érdemes tehát elindulni a hipnotikus gondolkodás felfedezésének az útján, mert ebből csak hasznod származhat.

A képzés időpontjai

Élő képzési alkalmak

01

Április 2. kedd 18:30-20:00

Hipnotikus nyelvhasználat: csevegés. Indítás, lezárás, elviselés.
Önhipnózis, önfejlesztés.
Meggyőzős szövegírás. A szabályok megértése és betartása

02

Április 16. kedd 18:30-20:00

Gyorsolvasás technikája és a két gyorsolvasó iskola.
Képességfejlesztés mások számára.
Hazugságdetektor: A szándékolvasás trükkjei.

03

Április 30. kedd 18:30-20:00

Memória gyakorlatok, tanulásmódszertan.
Mitől lesz érdekes a nyilvános beszéd?
Éber transz és befolyásolás.

ÉRDEKEL A Hipnózis a hétköznapokban