Önhipnózis és meditáció
Önterápia a gyakorlatban

3 alkalmas képzés + 1 ingyenes vezetett meditáció

Indul: május 7. kedd 18:30-20:00-ig
Élő alkalmak: május 7. 14. 21. keddi napokon 18:30-20:00-ig
A tagság díja: 15.000 Ft/hó kedvezménnyel: 7.500 Ft/hó
Jelentkezés feltétele: Omyno Clubtagság
A képzés a clubban visszanézhető

HATÉKONY TECHNIKÁK, KORSZERŰ SZEMLÉLET

Céljaink eléréséhez, a meditáció és hipnózis eredményes gyakorlásához, az elméleti oktatás mellett szükség van iránymutatásra a hétköznapi gyakorláshoz is. Ez a képzés mindkét területen magas fokú, hatékony segítséget nyújt.

A KÉPZÉSRE ONLINE BÁRMIKOR, BÁRHONNAN CSATLAKOZHATSZ

A képzés hetente a Zoom alkalmazáson keresztül zajlik majd. Ha még nem hallottál róla, ez az alkalmazás okostelefonról és bármilyen számítógépről vagy tabletről elérhető. Nem kell tehát minden esetben otthon lenned, hanem lényegében bárhonnan, ahol van internet csatlakozhatsz keddenként a képzéshez. Továbbá nem szükséges sem borotválkoznod sem sminkelned előtte, fodrászhoz se menj, ez tarot tanfolyam, nem az számít, ki milyen szép.

Ha tehát vidéken vagy külföldön élsz, akkor sem kell hosszú órákat utaznod az online alkalmakra. Egyszerűen bekapcsolódsz öt perccel a képzés indulása előtt. Megspórolod magadnak a parkolóhelyek keresgélését és az ebből fakadó stresszt.

ÉRDEKEL AZ ÖNHIPNÓZIS ÉS MEDITÁCIÓ TANFOLYAM

ÖNTERÁPIA HIPNÓZISSAL ÉS MEDITÁCIÓVAL

Egy hónap alatt hatalmas változás állhat be az életedben

Azonosítsd be az életedben felmerülő problémáid és változtass rajtuk!

Ez a képzés arról szól, hogyan működünk mi emberek. Mikor haladunk előre és mikor akadunk el. Akárhol is tartasz éppen az úton, tudnod kell, hogy minden esemény az életedben amit úgy képzelsz, hogy a szemed előtt zajlik, valójában a fejedben játszódik le.

A fejedben lejátszódó folyamatok az elmédben a világnézetednek és a helyzetednek megfelelően torzulnak. Éppen ezért nincs úgynevezett közös valóság, mert mindenki egyenként a saját elméjének megfelelően torzít minden életesemény és élményt.

Ha bármilyen elakadást, nehézséget, problémát fel szeretnél oldani magadban, akkor az egyik lehetőség, hogy módosítod az élethelyzeted, a másik lehetőség, hogy módosítod az elmédben működőd programokat.

Ez a képzés abban segít, hogy beazonosítsd az életedben felmerülő problémák okát és megértsd, mi az amit meg tudsz változtatni tettekkel és mi az amihez elengedhetetlen, hogy az elméd működésén változtass.

MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?

Miért boldogok egyesek, míg mások boldogtalanok? Miért sikerül egyeseknek - majdnem - minden, míg másoknak – szinte - semmi? Miért betegszenek meg emberek olyan körülmények között, amiben másoknak semmi bajuk nem lesz? Mit csinál másképpen egy népszerű ember, mint az, akit elkerül a hírnév? Miért lesz ugyanazon lehetőségek és körülmények között az egyik ember gazdag a másik szegény? Hogyan lehetséges, hogy egyesek magányra vannak ítélve, mások pedig könnyedén létesítenek és/vagy tartanak meg kapcsolatokat? Mitől lesz valakiből bajnok és miért vannak örök utolsók?

A válasz ezekre a kérdésekre rengeteg helyen keresheted és talán apróbb igazságokra itt-ott rálelhetsz. Olvashatsz filozófiát, járhatsz templomokba, utazhatsz szent helyekre, beszélgethetsz okos emberekkel, nézhetsz filmeket, motivációs videókat, sőt tanulhatsz pszichológiát és önismeretet és valószínűleg még rengeteg hasznos dolgot csinálhatsz. Mégis bármerre jársz, nem fogsz találni semmi igazán kézzelfoghatót, mert az igazi válasz, a megoldás a kérdéseidre a tudattalanodban van elrejtve.

A JÁTÉK LÉNYEGE...

...HOGY RENGETEG DOLOGRA BUKKANHATSZ A NAGYVILÁGBAN, DE VALÓJÁBAN CSAK AZ LEHET A TIÉD, AMIT ÖNMAGADBAN IS KÉPES VAGY MEGTALÁLNI.

Válassz vezetett meditációt!

Az első 10 jelentkező ingyenes ajándék meditácót választhat a következők közül: elengedés, találkozás a belső gyógyítóval, gondolatok leállítása a fejben

ISMERJ MEG NAGYON HATÉKONY ÖNHIPNÓZIS ÉS MEDITÁCIÓS TECHNIKÁKAT!

Aktiváld azokat az érzelmek, amelyek megsokszorozzák a teremtő erőd!
Azonosítsd be és szüntesd meg az önkorlátozó szokásaid és hitrendszered!
Tanulmányozd és értsd meg a tudattalan természetét és működését!
Szabadulj meg a negatív érzelmektől, amelyek akadályoznak a fejlődésben!
Tanuld meg, hogyan kell átlépni a sérelmeken és segíts ezzel másoknak is!
Értsd meg, hogyan működik az ember öngyógyító rendszere és működtesd!
Engedd el végleg azokat az emlékeket, amelyek nem szolgának már!
Értsd meg a félelmek okait, az érzelmek működését!
Szerezz személyes tapasztalatokat és engedd, hogy könnyebb legyen az életed!

A képzés időpontjai

Élő képzési alkalmak

01

Május 7. kedd 18:30-20:00

Az önhipnózis folyamata, működési elve.

LEHETŐSÉGEK ÉS KORLÁTOK. A MEGFELELŐ TUDATÁLLAPOT ELÉRÉSE ÉS MEGTARTÁSA. ALAPVETŐ HIBÁK JAVÍTÁSA. ÖNSZUGGESZTIÓK. MÉLYEBB ÖNISMERET. VALÓDI CÉLOK.

02

Május 14. kedd 18:30-20:00

Technikák, amelyek minden helyzetben működnek.

BLOKKOK MEGTALÁLÁSA ÉS OLDÁSA A TESTBEN ÉS A TUDATBAN. OPTIMÁLIS ÁLLAPOT RÖGZÍTÉSE. IDŐ ÉS TÉR KEZELÉS A MEDITÁCIÓBAN. KRITIKUS FAKTOR FELÜLÍRÁSA. BŐSÉG TEREMTÉS.

03

Május 21. kedd 18:30-20:00

Hagyd hogy valóra váljanak az álmaid!

A TÖKÉLETSE ÖNHIPNÓZIS FOLYAMAT MEGISMERÉSE. ÖNHIPNÓZIS SCRIPT ÉS MEDITÁCIÓS TECHNIKÁK. BETEGSÉG, BETEGSÉGTUDAT ÉS ÖNGYÓGYÍTÁS. ÖNHIPNÓZIS A HÉTKÖZNAPOKBAN.

MI A MEDITÁCIÓ ÉS AZ ÖNHIPNÓZIS KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉG?

A meditáció keleti, a modern hipnózis nyugati szemléletmódnak tekinthető. A klasszikus meditáció a nyugati ember számára sokszor érthetetlenül passzív. Természeten fordítva is így van. Az aktív, célorientált hipnózistechnikák (célprogramozás, elengedés, kognitív képességfejlesztés stb.) a keleti felfogással nem összeegyeztethető és érthetetlenül ambiciózus.

A meditáció gyakorlásából következő gondolkodásmód a személyiséget nem tekinti annyira lényegesnek, mint az önmegvalósításra és minden megismerésére törekvő nyugati felfogás. Ez a passzivitás és lassúság jellemzi is a keleti kultúrákat, míg a másik oldalon ellensúlyként a túlpörgetettség általunk ingen megszokott érzése áll.

Az elmúlt néhány évtizedben a nyugati túlhajszolt ember felismerte, hogy a meditáció, a lelassulás, az egységtudat mennyire erősen gyógyító, energetizáló, megújító hatású, ezért képességéhez mérten, beemelte a hétköznapi gyakorlatba és mindenféle nevekkel látta el. Így lett a köznyelvben a relaxáció, autogéntréning, meditáció, hipnózis stb. szavak jelentése szinte egyenértékű és közben igen zavaros.

Az önhipnózis - tág értelemben - tekinthető a meditáció modern nyugati formájának, amelyben a gyakorló célja, nem elsősorban az egységtudat tökéletes megélése vagy belépés a megvilágosodásba, hanem saját blokkjaink, félelmeink oldása, céljaink álmaink elérése és a harmonikus élet megtapasztalása. Ugyanakkor az önhipnózis gyakorlása közelebb viheti a nyugati gyakorlót a misztikus tanok megértéséhez is. Hiszen végeredményben bár a két szemléletmód nem teljesen azonos, de nagyon komoly átjárhatóság van közöttük.

ÉRDEKEL AZ ÖNHIPNÓZIS ÉS MEDITÁCIÓ TANFOLYAM