Tarot tanfolyam online
3 élő alkalom + videók

HATÉKONY SEGÉDESZKÖZ A PROBLÉMÁK JOBB MEGÉRTÉSÉHEZ. + KAZANLAR TAROT KÁRTYACSOMAGOT AJÁNDÉKBA A KÉPZÉS MELLÉ

Indul: március 1. péntek
Élő alkalmak: március 01. 05. 12. 19. keddi napokon 18:30-20:00-ig.
A tagság díja: 15.000 Ft/hó kedvezménnyel: 7.500 Ft/hó
Jelentkezés feltétele: Omyno Clubtagság
A képzés a clubban visszanézhető

A TAROT 22+56 KÉP SEGÍTSÉGÉVEL AD VÁLASZT MINDEN KÉRDÉSÜNKRE

VAN, AKI A VILÁG MŰKÖDÉSÉT SZERETNÉ JOBBAN MEGISMERNI, VAN AKI AZ ŐSI BÖLCSESSÉGET KÍVÁNJA FELÉBRESZTENI MAGÁBAN, SOKAN MÁSOKAT SEGÍTŐ, TANÁCSADÓ CÉLLAL HASZNÁLJÁK. CSAK ÚGY, MINDEN CÉL NÉLKÜL IS SZERETEM NÉZEGETNI A LAPOKAT, MERT ABBAN, AZT HISZEM EGYETÉRTHETÜNK, HOGY A LEGTÖBB TAROT KÁRTYA NEM CSUPÁN HASZNOS VÁLASZOKAT AD, HANEM KIFEJEZETTEN SZÉP IS.

A KÉPZÉSRE ONLINE BÁRMIKOR, BÁRHONNAN CSATLAKOZHATSZ

A képzés hetente a Zoom alkalmazáson keresztül zajlik majd. Ha még nem hallottál róla, ez az alkalmazás okostelefonról és bármilyen számítógépről vagy tabletről elérhető. Nem kell tehát minden esetben otthon lenned, hanem lényegében bárhonnan, ahol van internet csatlakozhatsz keddenként a képzéshez. Továbbá nem szükséges sem borotválkoznod sem sminkelned előtte, fodrászhoz se menj, ez tarot tanfolyam, nem az számít, ki milyen szép.

Ha tehát vidéken vagy külföldön élsz, akkor sem kell hosszú órákat utaznod az online alkalmakra. Egyszerűen bekapcsolódsz öt perccel a képzés indulása előtt. Megspórolod magadnak a parkolóhelyek keresgélését és az ebből fakadó stresszt.

A TAROT, MINT SEGÉDESZKÖZ

A tarot ősi eredetű bölcsesség, tiszta kifejezéssel: a „királyi út”, amit önmagunkban teszünk meg. A szimbólumait eredetileg kőtáblákba vésték, majd később a hatalom üldözése elől játékkártyákra rejtették, így maradt fent évezredeken át.

Mára ez a tudás mindenkinek elérhető és használható, akár professzionális jövendőmondó, akár kíváncsi átlagember. Nem kell tehát beavatottnak vagy varázslónak lenni, bár egy dolog nem árt hozzá: az intuíció. Ami szintén van mindenkiben, csupán meg kell hallani a hangját.

A kártyát úgy kell felfogni, mint egy iránymutató paklit, amiből kihúzhatjuk a következő lépéshez szükséges jelzőtáblát. Kell hozzá egy kis játékosság, egy csipet komolyság, és hogy ne csüngjünk a könyvekben leírt magyarázatokon. Egyszerűen nézzük meg, mit látunk a kihúzott lapon, és engedjük a belső megérzésnek, hogy megmondja mit jelent számunkra a kép az adott pillanatban. Mert az hitelesebb lesz bármilyen előre gyártott magyarázatnál.

Ha döntés előtt állok, benne vagyok egy folyamatban, vagy kíváncsi vagyok valamilyen kapcsolatomra, akkor előveszem a kártyát és megnézem, mit mond nekem. Nem azt fogja megmutatni, hogy pontosan mi lesz a jövőm, vagy vitán felül mit kellene tennem. Arra világít rá nagyon élesen, hogy éppen hol állok, miben vagyok, és ha jól kérdeztem, akkor felvázolja a jövő lehetséges irányait is.

Mikor érdemes elkezdened a tarot tanfolyamot?

Ha szeretnél a spiritualitással mélyebben megismerkedni és nem tudod, hogy hol kezd el, itt biztonságosan megteheted. Ennek a tanfolyamnak az anyagát igazán érdekesnek és hasznosnak fogod találni.
Ha szeretnéd mélyebben megérteni önmagad és mások életét, akkor ez egy kiváló lehetőség.
Ha szeretnéd fejleszteni az intuíciódat.
Ha érdeklődsz, a sorsfordító események és döntések iránt.
Ha úgy érzed, szükséged lenne iránymutatásra.
Ha tanácsadó szeretnél lenni, vagy segíteni szeretnél másoknak.
Ha hallottál már a Tarot-ról, de nem tudod, hol és hogyan kezdj bele a kártyahasználatba.
Ha szeretnéd tágítani a gondolkodásmódod és elmélyíteni a kapcsolatod a magasabb energiaszintekkel.
Ha tanultál már kártyahasználatot, és kíváncsi vagy mások, hogyan dolgoznak a Tarot-tal.

Ha sietsz ajándékba adunk egy csomag Kazanlar Tarot kártyát

Az oktatás alapját a vitathatatlanul magasról inspirált Kazanlár Tarot adja, de megnézünk más kártyákat is. A tarot nem kártyafüggő bölcselet, hanem bölcselet, amelyet szinte bármilyen kártya segíthet kifejezni.
Az első 10 jelentkezőnek postán elküldjük az ajándék Kazanlár Tarot kártyáját! A többieknek már nem biztosítunk kártyát a képzéshez

A képzés időpontjai

A képzés videóinak közzététele

01

március 01. péntek

Számmisztika, Nagyarkánum

02

március 05. kedd

Két kis arkánum: kelyhek, botok

03

március 12. kedd

Két kis arkánum: botok, kardod

3 élő képzési alkalom

Ezen a tanfolyamon a hagyományos tarot értelmezés mellett a kártyák kombinált számmisztikai jelentését, a Nagy és a Kis Arkánum analóg rendszerét is megtanuljuk. Megtanulunk továbbá képeket olvasni, ráhangolódni a lapokra, belenézünk a múltba és természetesen a jövőbe is. Átvesszük, hogyan néz ki egy tarot elemzés a gyakorlatban és mit csinál az, akinek a tarot több, mint hobbi. Tanulunk új és hagyományos kirakási módokat és ami talán a legfontosabb, közelebb férkőzünk a titkos hermészi tanokhoz.

A képzés időpontjai

Élő képzési alkalmak

01

március: 12. kedd 18:30-20:00-ig.

KÉPOLVASÁS
SZÁMMISZTIKA
ALAP KIRAKÁSOK

02

március:19. kedd 18:30-20:00-ig.

KOPLEX JELENTÉSEK
HALADÓ KIRAKÁSOK
KIRAKÁS ÉRTELMEZÉSEK

03

március: 26. kedd 18:30-20:00-ig.

ÖSSZETETT SZIMBÓLUMOK
ÖSSZEHASONLÍTÓ ELEMZÉS
PROFESSZIONÁLIS KIRAKÁSOK

Érdekel a Tarot Tanfolyam