Omyno Harmony Training (OHT)

Életfeladat - Karmikus kapcsolatok - Jövőolvasás

Új energetikai és meditációs módszer az életed fontos kérdéseinek pontos megválaszolására
Következő időpont:
2023. 05. 20 - 21. 10:30-17:30 -ig

(FAR nyilvántartási szám: K/2023/057832)

Mi az Omyno Harmony Training?

A módszer nagyon egyszerű, az energetikai térhasználat, a meditáció és az önfejlesztés különböző jól működő technikáinak kombinációja. A OHT-nek két kiemelet célja van.

I. Az első, hogy a lehető leggyorsabb és legvilágosabb válaszokat adja az életünkben felmerülő három legfontosabb kérdésre:

1. Ki vagyok én és mi a dolgom? 

2. Mit kell megtanulnom az engem körülvevő emberektől?

3. Mit érdemes megtennem és mit nem, hogy a jelenem és a jövőm harmonikus legyen?

II. A módszer második kimelt célja, hogy segítsen megvalósítani azokat a célokat, amire az első három kérdés kapcsán választ kaptunk. ENNYI!

AKTUÁLIS IDŐPONTOK

Minden megjelölt napon 10:30-tól 17:30-ig tartanak

01

2023.május 20-21.

Mi az életfeladat?

A nyugati kultúrából szinte teljesen hiányzik az a feltevés, hogy az életünknek valamilyen magasabb célja van. A hivatalos pszichológia annyira materiális, hogy az életet az anyaméhből indítja és lezárja a halállal. Pedig a meditációs ülésekből hamar kiderül, hogy mindenki valamilyen – teljesen egyéni – céllal érkezik erre a világra. A megszületés nem véletlen esemény és az élet folyamata nem valami, amit túl kell élni. Kultúránkban népszerű felfogás, hogy az életet meg kell oldani, ha ez nem sikerül, akkor meg kell úszni. Nyugaton a sikeres életet az anyagi és egyéb számszaki eredményekben próbálják megmérni. Pedig a tapasztalatok azt mutatják, hogy a boldogtalanság, a sikertelenség, a beszorultság, az elakadás érzése mind-mind abból táplálkozik, hogy az ember, aki valamilyen céllal érkezett az életbe, nem vette fel, nem értette meg, vagy nem fogadta el az életfeladatát. Ráadásul az életfeladat nagyon magasztos kifejezésnek tűnik, aki ezt érti és tudja, biztosan nagyon fejlett személyiség. Erről szó sincs, az életfeladat könnyedén hozzáférhető, az életed folyamat pedig megérthető. Nem kell mást csinálnod, csupán jól kérdezni és a megfelelő technikákon végig menni. Ebben segít az OHT programja.

A tréning pontos, konkrét válaszokat ad azoknak, akik nyitottak és változtatni szeretnének.

Bővebben a OHT gyakorlatáról

A módszer nagyon egyszerű, az energetikai térhasználat, a meditáció és az önfejlesztés különböző jól működő technikáinak kombinációja. A módszernek két kiemelet célja van.
I. Az első, hogy a lehető leggyorsabb és legvilágosabb válaszokat adja az életünkben felmerülő három legfontosabb kérdésre.
1. Ki vagyok én és mi a dolgom?
2. Mit kell megtanulnom az engem körülvevő emberektől?
3. Mit érdemes megtennem és mit nem, hogy a jelenem és a jövőm harmonikus legyen?
II. A módszer második kiemelt célja, hogy segítsen megvalósítani azokat a célokat, amire az első három kérdés kapcsán választ kaptunk. Ennyi

A OHT nem elméleti hanem gyakorlati módszer és a megtapasztaláson keresztül vezető megértést segíti elő.

 Hogyan alakult ki az Omyno Harmony Training módszere?

Több mint tizenkét éve dolgozom a segítő szakmában. Ez alatt az idő alatt rengeteg egyéni és csoportos foglalkozást vezettem, előadásokat, tanfolyamokat, táborokat és elvonulásokat tartottam a legkülönbözőbb témákban. És akármiről is volt szó, az adott ülésen, eseményen vagy rendezvényen a végső kérdések mindig ugyanazok voltak. Ki vagyok én valójában? Miért vagyok itt a földön? Mit kell tennem, hogy teljesebb, harmonikusabb legyen az életem? Ezek a kérdések természetesen egyénenként és problémánkén rengeteg módon fogalmazódhatnak meg, de a lényeg nem változik.

A hosszú évek alatt dolgoztam másokkal, dolgoztam magamon, kipróbáltam és felfedeztem rengeteg módszert, ezek közül többet oktatok is.

A módszerek, iskolák és technikák önmagukban nagyon érdekesek is lehetnek, de általában nem adnak gyors, érthető és teljes választ az említett kérdésekre. Ha pedig ezt valamilyen módon mégis megteszik, akkor nem nyújtanak egyszerű, bárki által elérhető és hatékony oldó és megoldási stratégiákat.

A munkámban eltöltött évek alatt kénytelen voltam kísérletezni a módszerekkel és újakat kifejleszteni, hogy érvényes válaszokat tudjak adni önmagamnak és másoknak. Ezek a módszerek sokszor nagyon pszichológiai, coahing vagy terápiás megközelítéseket alkalmaznak és bonyolultak. Ráadásul általában feltételeznek heti-kétheti gyakorisággal üléseket. Erre pedig nem mindenkinek van ideje, pénze, energiája.

Végül arra jutottam, hogy olyan technikákat kellene összeállítani, amik egyszerűek, nem kívánnak komoly előismereteket, mindenki számára érthetőek és könnyen gyakorolhatóak. Továbbá nem ártana, ha lehetne csoportban és egyénileg is gyakorolni, illetve – ami nekem még személyesen fontos -, legyenek szórakoztatóak.

Nagyjából másfél évnyi kísérletezés után végre eljutottam oda, hogy összeállítottam egy olyan gyakorlatokból álló módszert, ami tényleg egyszerű, nem kellenek hozzá előtanulmányok, szórakoztató és természetesen ami a legfontosabb; hatékony. Így születette meg az Omyno Harmony Training.

Az OHT alapelvei

1. Nem maszatolunk!
A gyakorlatok pontosan megválaszolják a feltett kérdéseket.
2. Nem való mindenkinek!
Ha csak kíváncsi vagy, az nem elég. Nyitottnak kell lenned.
3. Nem lehet elrontani!
Nincs előfeltétel, bárkinek megy, akit tényleg érdekelnek a válaszok.

Karmikus kapcsolataink

Alapvető tévedés, hogy a kapcsolataink azért vannak, hogy boldoggá tegyenek minket. A szülő-gyerek vagy fordítva a gyerek-szülő kapcsolat éppen úgy, mint a párkapcsolataink, barátságaink és ellenségeskedéseink azért vannak, hogy megtanítsanak nekünk valamit. A meditációs ülésekből és energetikai térállításokból, hamar kiderül, hogy a gyerek azért születik meg, hogy fontos dolgokra tanítsa a szüleit és természetesen azért választja a szüleit, mert tőlük tud a legtöbbet tanulni. Ugyanez igaz a párkapcsolatokra, barátságokra és minden egyéb fontosabb kapcsolatunkra is. Ha nincs konfliktus, nincs tanulás. Amikor a kapcsolathoz tartozó leckét megtanultuk, a kapcsolat nyugvópontra érkezik, harmonizálóik vagy eltűnik az életünkből. Minden harmonikus kapcsolat megtanult kapcsolat, ami egy nagyobb cél, egy nagyobb tanulási folyamat része. Ahhoz, hogy helyesen tudjuk felmérni és megérteni a kapcsolatainkat és azok célját az életünkben, érdemes néhány nem túl bonyolult, de rendkívül hatásos energetikai gyakorlatot elvégezni. Az OHT programban megfejtjük a rejtélyeket a kapcsolatainkban és megtaláljuk a magyarázatát és célját annak, hogy miért éppen azokkal vagyunk együtt, akikkel együtt vagyunk és miért nem vagyunk együtt másokkal.

Mit csinálunk, amikor az Omyno Harmony Training módszerét gyakoroljuk?

  • A legfontosabb, hogy a gyakorláshoz laza, nyugodt, harmonikus állapotba kerüljünk, így a tréninget valamilyen könnyed, bevezető összehangoló meditációval kezdjük.
  • Ezután páros vagy kiscsoportos gyakorlatok következnek.
  • A gyakorlatok egy része ismerős lehet, ha már jártál családállításon, pszichodrámán, ismered az Omynot vagy a Sedona módszert, dolgozol hipnózissal vagy egyéb transzformációs technikákkal.
  • A tréning célja az, hogy önmagad megismerd sokkal mélyebben.
  • Miután párosan vagy kiscsoportokban dolgozunk, mindenki többször is sorra kerül.
  • A gyakorlatok első része arról szól, hogy megértsük a feladatainkat, az elakadásainkat.
  • A gyakorlatok második része, hogy visszaellenőrizzük, mennyire voltak pontosak a megértésből fakadó eredményeink.
  • A harmadik részben megoldást keresünk a feljött problémákra és oldjuk, illetve kioldjuk azokat.
  • A tréninget rövid meditációval zárjuk.

Kinek érdemes eljönni a Tréningre?

Minden tréning egy nagy lehetőség arra, hogy egyre jobban megismerd magad, a feladataidat, az életed célját, a körülötted élők belső világát és mozgatórugóit. Így végül feltárul előtted az élet valódi természete.

Akkor érdemes eljönni a tréningre, ha mindez tényleg érdekel, és elég nyitott vagy megtapasztalni egy sokkal mélyebb szinten önmagadat.

Jövő olvasása

Mi lesz? Ez a kérdés határozza meg egész felnőttkori életünket. Döntenünk kell a kapcsolatainkról, pénzügyi kérdésekről. Vegyünk-e új autó? Váltsunk-e munkahelyet? Hova költözzünk? Jó lesz-e a gyereknek az az iskola? Hova menjünk nyaralni? Melyik orvoshoz forduljunk vagy forduljunk-e egyáltalán orvoshoz? Megbízhatok-e valakiben? Stb. Csupa olyan kérdés, aminek a megválaszolása nagyon könnyű lenne, ha belelátnánk a jövőbe. Az a tapasztalat, hogy az egész életünk leglényegesebb eleme, hogy nem tudjuk mi lesz. Tulajdonképpen minden fontos döntésünket úgy hozzuk meg, hogy egyáltalán nem látjuk a következményeket. Honnan tudjam, lesz-e egy év múlva állásom? Meddig leszek együtt a párommal? Mikor leszek beteg? Eladjam-e most a lakásom? A hétköznapi gondolkodás azt tanítja, hogy a jövőbe nem lehet belelátni. A meditációs tapasztalatok viszont egészen mást mutatnak. A jövőnk a mostani választásaink eredménye. Így megfelelő technikákkal igen pontosan olvasható. A közeljövő szinte 90-95%-os pontossággal megmondható. A három hónapnál távolabbi események kimenetel is 80% fölötti arányban is érzékelhetők. Csakhogy a jövő olvasása nem igen-nem játék. Az OHT program technikái segítenek eligazodni abban, mit is jelent a jövő olvasása.

A 2 napos trénning ára

01

89.000 Ft
Korai fecske 65.000 Ft

Mit kapsz, ha eljössz a OHT programra?

1. Megtudod, hogy mi az, amit pillanatnyilag csinálnod kellene az életben
2. Megtudod, hogy mi a valódi célja annak, amit csinálsz vagy amit csinálnod kellene az életedben
3. Nagyobb rálátást kapsz az életed egészére
4. Megoldhatod a belső konfliktusaid
5. Megértheted, hogy egy esemény miért történt az életedben
6. Megértheted, hogy miért alakultak az életedben a kapcsolataid úgy, ahogy alakultak
7. Belepillanthatsz a jövőbe, hogy megtudd mit érdemes, és mit nem érdemes megtenned
8. Minden megválaszoltalan kérdésedre és problémádra használható választ kapsz
9. Az eredmények láthatóak lesznek már a tréningen és utána a hétköznapokban is

Az Omyno Harmony Traning elsősorban gyakorlatokból áll és nagyon mély megértést biztosít minden részvevő számára

A JELENTKEZÉSRŐL

A spirituális és energetikai ismeretek, önfejlesztés önismeret tanulásánál nagyon komoly nehézség kiválasztani a megfelelő tanítót. Arra kérlek, ha még nem hallottál rólam, most se kapkodd el. Ha ide klikkelsz, megtalálod a bemutatkozásom.  Ha viszont úgy döntöttél szeretnél részt venni a tanfolyamon, akkor siess és vásárolj kedvezménnyel jegyet.

A képzések jellemzően teltházasak, az utolsó pillanatokban ritkán van hely, így tényleg érdemes már akkor lefoglalni a helyed, ha tudod, hogy jönni akarsz vagy meg akarsz lepni valakit ezzel a tanfolyammal.

Kedvezményes árral vásárolt jegyek előfeltétele, hogy időben jelentkezz. Ha nem jelentkeztél időben és a határidő lejárt, vagy ami általában bekövetkezik, hogy a képzés betelt, akkor már nem tudunk sem kedvezményt, de sokszor helyet sem biztosítani a tanfolyamon.

Nagy baj azért nincs, csupán várnod kell a következőig.

A KÉPZÉS HELYSZÍNE

1066 BUDAPEST, MOZSÁR U. 2.

10:30 - 17:30 - ig

Volt mozsár kávézó és étterem emeleti színházterem

2023.

05.20-21.

JELENTKEZÉS

Az online jelentkezési lap kitöltése és elküldése még csupán a jelentkezésed szándékát jelzi felénk. A jelentkezésed véglegesítéséhez a megadott e-mail címedre elküldünk minden további információt!

Adatkezelési tájékoztató*

Hírlevél

A Omyno Akadémia a megadott adatokat csak és kizárólag az újdonságokról, eseményekről szóló hírek közlésére használja. Bármikor meggondolhatod magad és megváltoztathatod a döntésed. Ha nem szeretnél több levelet kapni, vagy az adataid törlését szeretnéd kérni, kattints a leiratkozási linkre, vagy írj nekünk a omynoakademia@gmail.com címre. Mi minden esetben tiszteletben tartjuk a döntésed! Amennyiben elfogadod a feltételeket, kérlek kattints a jelölőnégyzetekre. Köszönjük a hozzájárulásod!

Mi a dolga az OHT Instruktornak?

A tréningeken a csoport vezetőjét Instruktornak nevezzük, mert ő irányítja végig a gyakorlatokat. Ugyanakkor fontos, hogy ezeknek az alkalmaknak az instruktor a házigazdája. Nem terapeuta és nem megoldó ember. Az ő feladata, hogy mindenki a lehető legmélyebb tapasztalatokat szerezze meg a gyakorlás során, de ennél nem több.

Lehetsz-e Omyno Harmony Training Instruktor?

IGEN!

Továbbképzési lehetőség

Ha úgy érzed, hogy nem elég a tréningeken részt venni, hanem szeretnél te is OHT képzéseket tartani, mert sok embernek tudnál vele segíteni, akkor érdemes részt venni a OHT Instruktor képzésen. Itt megtanulod az összes technika helyes alkalmazását, továbbá, hogy mire kell és mire érdemes figyelni foglalkozásokon. Hogyan kell egy ilyet megszervezni és egyéb üzleti és marketing ismereteket is elsajátíthatsz.

Ha szeretnél segíteni, közösséget szervezni akár mellék vagy főállásban,  akkor nincs más hátra mint megtanulni a módszert, hogy tovább vihesd.

Bővebb információk az OHT képzésen 2023. májusában!

TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatjuk a képzéseink iránt érdeklődőket, hogy egészségügyi tevékenységet nem végzünk. Képzéseink és szolgáltatásaink a szellemi jóllétet segítik elő. Bármilyen más jellegű (pl. pozitív irányú lelki vagy egészségügyi) változást sem kizárni, sem ígérni nem áll módunkban.

Szolgáltatásainkat mindenki saját felelősségére veszi igénybe, saját mindenkori testi-lelki-szellemi állapotának figyelembe vételével.
A képzés az alábbi regisztrált FAR nyilvántartási számmal rendelkezik: K/2023/057832